Τετάρτη 29 Απριλίου 2015

Δύο αργυρά και ένα χάλκινο για τον ΑΟΦ στην Ποδηλασία MTB

Με 3 μετάλλια επέστρεψε η Ποδηλατική ομάδα του Αθλητικού Ομίλου Φλώρινας από το Πρωτάθλημα Ορεινής Ποδηλασίας Βορείου Ελλάδος 2015. Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε στο Προάστιο Πτολεμαΐδας το Σάββατο 25/4/2015 με διοργανωτές τον τοπικό Ποδηλατικό σύλλογο ‘ΑΣΣΟΣ’ 4BIKES και την Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας (ΕΟΠ).
Μέσα σε ένα καταπράσινο περιβάλλον 150 περίπου ποδηλάτες από συλλόγους της Βορείου Ελλάδας, κλήθηκαν να αγωνιστούν σε μια ιδιαίτερα δύσκολη τεχνική πίστα,η οποία σχεδιάστηκε αρχικά ως πίστα για αγώνες moto cross.Δυναμικό παρόν είχε ο ΑΟΦ με 20 αθλητές του σε διάφορες κατηγορίες,με προπονητή τον Τίτα Χρήστο και αρχηγό αποστολής την Μούλελη Κατερίνα.
Εξαιρετική εμφάνιση για τα κορίτσια του ΑΟΦ, με τις ΙΩΑΝΝΟΥ ΕΛΕΝΗ και ΤΙΤΑ ΝΕΦΕΛΗ να κατακτούν την 2η θέση και το Αργυρό μετάλλιο στις κατηγορίες Πανκορασίδων και Μίνι μεγάλα κορίτσια αντίστοιχα και την ΜΙΧΑΕΛΑ ΖΩΓΡΑΦΟΥ να πλασάρεται στην 3η θέση στις Κορασίδες. Όλα τα υπόλοιπα παιδιά του Ομίλου αγωνίστηκαν με πολύ πάθος και πείσμα σε έναν αγώνα με πολλές πτώσεις (λόγω δύσκολης διαδρομής), μειονεκτώντας έναντι αθλητών άλλων συλλόγων, που είναι καθαρά ποδηλάτες και προπονούνται στην ποδηλασία και μόνο όλο τον χρόνο. Οι αθλητές του ΑΟΦ είχαν να ποδηλατήσουν από τον Νοέμβριο και ‘έπιασαν’ τα ποδήλατα τον τελευταίο μήνα, αφού όλο τον χειμώνα μέχρι και τον Μάρτιο, ασχολούνται αποκλειστικά με το σκι σε αγωνιστικό επίπεδο.
Οι αθλητές της Φλώρινας που έλαβαν μέρος στο Πρωτάθλημα Mountain Bike ήταν:
ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΒΑΣΙΛΗΣ-ΧΑΤΖΗΤΥΠΗΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ-ΡΟΥΦΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ-ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ-ΗΛΙΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ-ΣΑΡΑΚΙΝΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ-ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ-ΓΑΣΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ-ΡΟΣΕΝΛΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ-ΡΟΥΦΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ-ΤΣΙΚΑΡΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ-ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ-ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΜΙΧΑΕΛΑ-ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΕΛΕΝΗ-ΦΙΛΙΠΠΙΔΟΥ ΑΓΝΗ-ΒΕΛΛΙΟΥ ΕΥΑ-ΜΑΥΡΟΥΔΗ ΡΑΦΑΕΛΛΑ-ΝΟΤΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ-ΙΩΑΝΝΟΥ ΕΛΕΝΗ-ΤΙΤΑ ΝΕΦΕΛΗ.
Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά μας.
Για foto και πληροφορίες ενημερωθείτε από το νέο site του ΑΟΦ: www.aoflor.gr
Επίσημα αποτελέσματα αγώνων: www.epsmath.gr - http://www.hellenic-cycling.gr/

ΤΟ Δ.Σ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.