Δευτέρα 2 Μαρτίου 2015

Ο Σύνδεσμος Μοναστηριωτών Φλώρινας γιόρτασε την Κυριακή της Ορθοδοξίας (video)

Με την ευκαιρία της Κυριακής της Ορθοδοξίας και σε ανάμνηση του μεγαλοπρεπούς εορτασμού, που οργάνωναν οι παλαιότεροι στο αλησμόνητο και δοξασμένο Μοναστήρι, ο Σύνδεσμος Μοναστηριωτών Φλώρινας διοργάνωσε χθες, αρχικά, αρτοκλασία στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής.
Αμέσως μετά, στην αίθουσα του Συνδέσμου, ο καταγόμενος από το Κρούσοβο δικηγόρος Θεσσαλονίκης Αναστάσιος Κων. Βαβούσκος ανέπτυξε ομιλία με θέμα «H Κυριακή της Ορθοδοξίας και η σημασία της για τους Μοναστηριώτες»


4 σχόλια:

  1. καλα ολα αυτα. Αλλά απο φιέστες κουραστηκαμε, εγω περιμένω να κανετε κάτι για τα αδέλφια που ζούνε σκλαβωμένοι στο κατεχόμενο Μοναστήρι. Εκεί να κάνετε εκδηλώσεις, επίδοση ψηφισμάτων, δημιουργία χορευτικών συλλόγων, εκμάθηση ελληνικών, παράδοση ελλ αλφαβηταρίων στα παιδιά των αλύτρωτων. Εμπρός λοιπον !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σκοπός τους είναι να διατηρηθεί ο πρόεδρος τους στην επικαιρότητα. Μακάρι να ασχοληθούν με το κέντρο ελληνισμού το ιστορικό Μοναστήρι και την προβολή της ελληνικότητας του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μια χαρά βολεύονται όλοι τους εκει μέσα στο Μοναστήρι. Τρώνε πίνουν. Η ουσία πουθενά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 'ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ' ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ ΕΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΔΡΑΣΕΙΣ ΜΕ ΟΥΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΟΥ; ΕΜΕΝΑ ΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΜΟΥ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΤΑ ΛΙΓΟΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΕΛΛ, ΚΑΤΑΓΩΓΗ. ΚΑΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΥΤΟ ΕΔΩ ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΕΙ;; ΝΑ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΕΤΕ ΤΙ ΕΙΣΤΕ Κ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.