Πέμπτη 19 Μαρτίου 2015

Δύσκολη νίκη για τον Αμύντα Σκοπιάς

Με την ψυχή στο στόμα ο Αμύντας πήρε ακόμα ένα διπλό στην Κοζάνη, αυτήν την φορά απέναντι στην ομάδα του ΠΑΟ με 50-54, σε έναν αγώνα όπου τα σκληρά φάουλ και οι αψιμαχίες είχαν την τιμητική τους.
Κοιμισμενος μπηκε στο παρκε ο Αμυντας,κανοντας αβιαστα και ασυνηθιστα λαθη,με τους αντιπαλους να παιζουν απο το πρωτο λεπτο μεχρι και σε αντιαθλητικα πλαισια,και με τον Σιδηροπουλο στον παγκο λογω τραυματισμου,δεν ειχε λυσεις και η πρωτη περιοδος εληξε με 10-8 υπερ της Κοζανης.
Η 2η περιοδος ηταν συνεχεια της πρωτης.Χωρις λυσεις σε αμυνα κ επιθεση
ο Αμυντας με την ομαδα της Κοζανης να συνεχιζει το σκληρο της παιχνιδι και να ειναι σταθερα μπροστα στο σκορ με σχετικη ευκολια και να κλεινει το ημιχρονο στο +5 με 26-21.
Στο 2ο ημιχρονο ο Αμυντας μην εχοντας περιθωρια για απωλεια βαθμων μπηκε βελτιωμενος,και παροτι συνεχισε να ειναι αστοχος επιθετικα,μεσα απο την αμυνα του βρηκε λυσεις,πιεσε την ομαδα της Κοζανης και καταφερε να ανατρεψει το σκορ και να τελειωσει την 3η περιοδο μπροστα με 35-40.
Οπως πηρε το προβαδισμα ετσι και το εχασε σε 2 λεπτα ο Αμυντας στην τελευταια περιοδο,με τους παικτες της Κοζανης να ειναι στο μπονους των βολων απο 2ο λεπτο,εφεραν το παιχνιδι στα ισια με 40-40.Η ομαδα μας ομως παροτι βρεθηκε και πισω στο σκορ 4 λεπτα πριν το τελος,βρηκε λυσεις με τους Παπαχρηστο και Σιδηροπουλο, να βαζουν σημαντικα σουτ για να παρει κ παλι κεφαλι,και παροτι οι αντιπαλοι προσπαθησαν με αντιαθλητικες κινησεις να σταματησουν καθε επιθεση,ο Αμυντας αντεξε στο τελος και με τον Παπαχρηστο με 2 βολες στα 6 δευτερολεπτα πηρε το ροζ φυλλο αγωνα.
Πολυ σημαντικη νικη για την ομαδα του Διονυση Δελεγκου,εστω και στην χειροτερη φετινη της εμφανιση απο ολες τις αποψεις,που εφερε τον Αμυντα στο 8-1 και στην κορυφη της βαθμολογιας με το τελος του πρωτου γυρου.
Επομενο παιχνιδι εκτος εδρας στο ΔΑΚ Σερβιων με την τοπικη Αναγεννηση.

Δεκαλεπτα: 10-8 - 16-13 - 9-19 - 15-14

Αμυντας Σκοπιας (Δελεγκος Δ): Σιδηροπουλος 17, Παπαχρηστος 15, Αδαμου 7, Πινοπουλος 5, Μπιδικουδης 5, Τσιγλης 3, Βοζινιδης 2, Ζεγας, Δημητριου, Φωστηροπουλος, Ιωαννιδης .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.