Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2015

Επέστρεψε στις νίκες ο Φιλώτας

Κέρδισε εκτός έδρας τον ΦΕΡΩΝΑ ΒΕΡΟΙΑΣ με 29-28 Το σκορ δεν αποδίδει την εικόνα του παιχνιδιού στο οποίο από την αρχή ο ΦΙΛΩΤΑΣ ξέφυγε στο σκορ αυξάνοντας σταθερά την διαφορά και στο ημίχρονο να προηγείται με 16-10.Στο δεύτερο ημίχρονο η διαφορά έφτασε στα 9 γκολ γεγονός που έδωσε την δυνατότητα να δοκιμαστούν και άλλα σχήματα τα οποία μάλλον δεν απέδωσαν
Τα δεκάλεπτα του αγώνα: 3-7,8-11, 10-16, 13-22, 20-24, 28-29
ΦΙΛΩΤΑΣ ΜΠΣ:
Τετεδάκη Χ. Κατωτοικίδου Ν. 11,Τσουτσουλάκη Τ.6,Φυλάκη Φ.4 Ζαρογιάννη Ζ.4, Κιοσέ Μ.3,Αβραμίδου Γ.1,Βλαχοπούλου Μ.,Κιοσέ Δ.,Τσιρνάρη Ε., Αλεξίου Ε., Κεβρεκίδου Δ.,Σκόδρα Τ.
ΦΕΡΩΝΑΣ ΒΕΡΟΙΑΣ: ΚατσικαρώνηΑ.ΕμμανουηλίδουΧ.6,ΔούρηΚ.6,ΙωακειμίδουΒ.5,Γαλανούδη Β.4, ΚαρανάτσιουΗ.4,ΣτεφούδηΕ.3,Ανδρονικίδου,ΜασουλοπούλουΒ.,ΚυριακίδουΣ. Παπαδοπούλου Ο.

ΜΕ ΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΗΛΙΚΙΑΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ

Μεγάλη νίκη για τα κορίτσια του ΦΙΛΩΤΑ επί του ΑΜΥΝΤΑ με σκορ 21-12 στο πρωτάθλημα παγκορασίδων Α’. Σε ένα γρήγορο και πολύ όμορφο παιχνίδι ο ΦΙΛΩΤΑΣ επικράτησε με άνεση δείχνοντας υπεροχή τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση.
Ακόμη πιο εύκολη ήταν η επικράτηση και στην κατηγορία παγκορασίδων Β’ καθώς η ομάδα του ΦΙΛΩΤΑ 2 αντιμετωπίζοντας τον ΑΜΥΝΤΑ κέρδισε με το ευρύ σκορ 20-9.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.