Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2015

Ο Αντώνιος Τουρλιδάκης πρώτος Πρύτανης του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας

Στη σημερινή ψηφοφορία για την ανάδειξη Πρύτανη του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, ψήφισαν 74 εκλογείς. Πρύτανης αναδείχθηκε ο Καθηγητής Αντώνιος Τουρλιδάκης. Αποτελέσματα Ψηφοφορίας πρυτανικών Εκλογών.

Σήμερα Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2015 διεξήχθη η ηλεκτρονική ψηφοφορία για την ανάδειξη του Πρύτανη του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας από 8:00 – 16:00. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα που παρέσχε η ηλεκτρονική πλατφόρμα «ΖΕΥΣ», επί συνόλου 75 εγγεγραμμένων ψηφοφόρων ψήφισαν 74 εκλογείς.

Οι υποψήφιοι, κατ’ αλφαβητική σειρά, έλαβαν τις εξής ψήφους:
Ανδρέας Ανδρέου: 33 (τριάντα τρεις) 44,6%
Αντώνιος Τουρλιδάκης: 41 (σαράντα μια ) 55,4°/ο

Συνεπώς ο Καθηγητής Αντώνιος Τουρλιδάκης, λαμβάνοντας 41 ψήφους συγκέντρωσε την απόλυτη πλειοψηφία των ψηφοφόρων και συνεπώς εξελέγη Πρύτανης.

7 σχόλια:

  1. Καλή επιτυχία στο έργο του . Νομίζω όμως , ότι θα ήταν καλό να υπάρχει και το βιογραφικό του κ. Τουρλιδάκη για όσους δεν τον γνωρίζουν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θερμά...συγχαρητήρια...στο Τμήμα Νηπιαγωγών για την στάση...του....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Που είναι οι νέοι βουλευτές μας; Ο Αντωνιάδης και ο Σέλτσας. Από Κοζάνη ο πρύτανης λεβέντες μου. Πάει κι αυτό για τη Φλωρινίτσα μας κι ας έχει η Φλώρινα τους περισσότερους καθηγητές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όχι μόνον περισσότερους, τους διπλάσιους (50/25)! Άντε, με το καλό να "κατηφορίζουν" και οι εναπομένουσες Σχολές κατά Κοζάνη μεριά...

      Καλή επιτυχία στο έργο τού νέου Πρύτανη.
      Διογένης

      Διαγραφή
  4. Θερμά συγχαρητήρια στους....ξεπουλημένους "σοφούς" ντόπιους και ξένους . Οι Εφιάλτες κάνανε καλά τη δουλειά τους . Η Κοινωνία ξέρει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΚΕΝΤΡΕΧΗ ΣΧΟΛΙΑ... ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΙΣΜΟΙ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ. ΛΥΠΑΜΑΙ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΑΝΩΝΥΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΑΝΤΩ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟΝ ΑΡΙΣΤΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΨΕΥΔΟΔΙΠΟΛΟ ΦΛΩΡΙΝΑ-ΚΟΖΑΝΗ! ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΦΛΩΡΙΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΤΟΥΡΛΙΔΑΚΗ! ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΗ ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΧΑΧΑ... ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΕ ΤΟΝ ΠΡΥΤΑΝΗ???? ΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΣ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΟΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.