Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2015

Η βασιλόπιτα του Συνδέσμου Μοναστηριωτών (video)

Στην κατάμεστη αίθουσα του Συνδέσμου Μοναστηριωτών και Πέριξ εν Φλωρίνη "Η Ελπίς", πραγματοποιήθηκε η κοπή βασιλόπιτας παρουσία πλήθους Μοναστηριωτών και Μοναστηριωτισσών.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους και χαιρέτησαν ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φλώρινας Μπίρος Στέφανος, ο Αντιδήμαρχος Δήμου Φλώρινας Αριστείδου Άρης, εκπρόσωπος του Μητροπολίτη και Εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.
Ο πρόεδρος του Συνδέσμου Σωτήρης Βόσδου στην σύντομη ομιλία του αναφέρθηκε με θερμά λόγια και ευχαρίστησε το απερχόμενο Δ.Σ.για την πολυετή και σημαντική προσφορά του και στη συνέχεια παρουσίασε το νέο Δ.Σ. του Συνδέσμου. Τυχερός της εκδήλωσης που έτυχε και το φλουρί, ο Μοναστηριώτης κος Μεκάσης Δημήτρης.
Το Δ.Σ. ευχαριστεί θερμότατα όλους τους παρευρισκόμενους, που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση καθώς και τα μέλη του Συνδέσμου για τις δωρεές τους.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.