Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2015

Κόλλησε στο μηδέν η Θύελλα Φιλώτα

Από ένα βαθμό μοιράστηκαν Θύελλα Φιλώτα και Έβρος Σουφλίου με τους γηπεδούχους πάντως να στέκονται άτυχοι καθώς είχαν τρία δοκάρια.
Η… αρχή έγινε μόλις στο 7’ με τον Ζηνόβιο να πιάνει την κεφαλιά βλέποντας την μπάλα να χτυπάει στο οριζόντιο δοκάρι, ενώ στο 30’ είδε για δεύτερη φορά την τύχη να του… γυρνάει την πλάτη με τη νέα κεφαλιά του να έχει την ίδια κατάληξη.
Το… κακό τρίτωσε για τους γηπεδούχους όταν στο 68’ ο Ζαρόγιαννης επιχείρησε το δυνατό σουτ με την μπάλα να χτυπάει στο οριζόντιο δοκάρι του Μπινόπουλου. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως η Θύελλα ολοκλήρωσε το ματς με 10 παίκτες καθώς στο 78’ ο Μαρκόπουλος αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη για χτύπημα εκτός φάσης στον Κίτσο.
ΘΥΕΛΛΑ ΦΙΛΩΤΑ (Ν. Παπανώτας): Αμπατζίδης, Μουρατίδης, Κοντογουλίδης (39’ λτρ Κιοσκερίδης), Μπαμπάρης, Κλάζογλου (λ.τρ. 72’ Γετίμης), Μισαηλίδης, Χαϊτίδης (49’ Ζαρογιάννης), Σιδηρόπουλος, Ζηνόβιος, Κόλα, Μαρκόπουλος
ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ (Ακ. Πατσίδης): Μπινόπουλος, Κίτσος, Μπάμνιος, Γαβανάς, Τσαπάνης, Ναθαναηλίδης, Μεμέτ, Ευφραιμίδης, Σκερλετίδης (65’ Φέτσης), Δραγανίδης, Τοπούζης (56’ Μάτεφ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.