Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2015

Εκδήλωση για την παρουσίαση του προγράμματος «Ο Χαρούλης και η Χαρούλα στο νηπιαγωγείο» στο Ολοήμερο Νηπιαγωγείο Κάτω Κλεινών

Την Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015, η εκπαιδευτικός του Ολοήμερου Νηπιαγωγείου Κάτω Κλεινών, Μαβίδου Στέλλα, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δημοτικού Σχολείου Κάτω Κλεινών, παρουσίασε το πρόγραμμα σχολικών δραστηριοτήτων «Ο Χαρούλης και η Χαρούλα στο νηπιαγωγείο», παρουσία μελών της εκπαιδευτικής κοινότητας.
Στην εκδήλωση συμμετείχαν ο νυν Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας, κος Κίμων Σαββάκης, η Σχολική Σύμβουλος Προσχολικής Αγωγής της 14ης εκπαιδευτικής περιφέρειας και Συντονίστριας του Κοινωνικού Σχολείου κα Βαιρινού Κωνσταντία, η Υπεύθυνη Σχολικών Δραστηριοτήτων Κα Γκούλη Δήμητρα, εκπρόσωποι του Δημοτικού Σχολείου καθώς και οι γονείς και κηδεμόνες των νηπίων.
Ευχαριστούμε θερμά όλους τους συμμετέχοντες στην παραπάνω εκδήλωση. Η παρουσία τους δείχνει για άλλη μία φορά το ενδιαφέρον και τη στήριξή τους στις δράσεις του Νηπιαγωγείου.
Τον προσεχή Απρίλιο στο νηπιαγωγείο Κάτω Κλεινών, θα λειτουργήσει Σχολή Γονέων, στα πλαίσια της εφαρμογής του θεσμού του «Κοινωνικού σχολείου».
Επίσης το νηπιαγωγείο υλοποιεί το πρόγραμμα περιβαλλοντικής εκπαίδευσης με τίτλο «Πολύτιμο νεράκι» στα πλαίσια αδελφοποίησης των νηπιαγωγείων Κάτω Κλεινών και Σιταριάς μέσω e-twinning και συμμετέχει σε δύο ευρωπαϊκά προγράμματα «Teachers for Europe».

Η Προϊσταμένη του Νηπιαγωγείου
Μαγκίρογλου Μαρία

1 σχόλιο:

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.