Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015

«Ασημένιος» ο Ιορδάνης Ηλιάδης

Άλλες εποχές έφερε στην μνήμη μας ο Ιορδάνης Ηλιάδης με την εμφάνισή του στο Κύπελλο Χειμώνα το περασμένο σαββατοκύριακο στο ΟΑΚΑ.
Με, αντικειμενικά κριτήρια, έκανε την δυσκολότερη πορεία στα νοκ άουτ αντιμετώπισε και κέρδισε μερικούς από τους καλύτερους φλερετίστες αυτήν την εποχή στην Ελλάδα κατακτώντας την 2η θέση και το ασημένιο μετάλλιο.
Καλή εμφάνιση έκανε και ο Δημήτρης Δούδος με την παρουσία του στην 8άδα.
 
Ξεκινάμε στο Αμύνταιο.
Όλα είναι έτοιμα για την προπονητική πρεμιέρα των σπαθιών στην Πόλη του Αμυνταίου. Με την αμέριστη υποστήριξη του Δημάρχου κ. Κ. Θεοδωρίδη και του Δ/ντη του 3ου Δ.Σ. κ. Σ. Λαβασίδη η ξιφασκία «βάζει» μπρός τις μηχανές και στο Αμύνταιο.
Οι προπονήσεις θα φιλοξενούνται κάθε Δευτέρα και Τετάρτη 17:30 -19:00 στο Κλειστό Γυμναστήριο του 3ου Δημοτικού Σχολείου.
Υπεύθυνος Προπονητής του Ομίλου Ξιφασκίας Φλώρινας είναι ο Σωτήρης Σωτήρας (κιν. 6975797406).
Όλα τα υλικά προπόνησης διατίθενται δωρεάν από τον Όμιλο Ξιφασκίας Φλώρινας.
 
Μπαίνουμε στην Ευρωπαϊκή Μάχη του Μάριμπορ.
Την Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου στις 10:00 ώρα Ελλάδας ρίχνονται στην μάχη του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Εφήβων οι Τσώκας Αστέριος – Φιλιππούσης Γιάννης – Σκενδέρης Γιώργος.
Live Streaming – Results: http://mariborfencing.org/index.php/event/results-ejcc

Από το Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.