Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015

5 χρυσά και 1 ασημένιο για Αμβράση - Παλιογιάννη

Με 5 χρυσά και 1 ασημένιο μετάλλιο γύρισαν στη πόλη μας οι Φλωρινιώτες αθλητές του καράτε, ΑΜΒΡΑΣΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ και ΠΑΛΙΟΓΙΑΝΝΗ ΦΩΤΕΙΝΗ από το πρωτάθλημα «ΑΝΤΩΝΙΑ ΤΣΑΜΟΥΡΙΔΟΥ» το οποίο διεξήχθη στις 22/2/2015 στο ΕΑΚ Μακροχωρίου υπό την αιγίδα της ΕΛ.Ο.Κ και της ΚΑΠΑ Δήμου Βέροιας.
Οι συμμετοχές στο πρωτάθλημα ξεπέρασαν τις 400 (μαζί με τα ομαδικά), και το επίπεδο των αθλητών ήταν πολύ υψηλό μιας και συμμετείχαν οι κορυφαίοι σύλλογοι καράτε απ’ όλη την Ελλάδα προκειμένου να τιμήσουν τη μνήμη της αδικοχαμένης πρωταθλήτριας ΑΝΤΩΝΙΑΣ ΤΣΑΜΟΥΡΙΔΟΥ.
Στο αγωνιστικό κομμάτι ο ΑΜΒΡΑΣΗΣ κατάφερε να κατακτήσει 3 χρυσά μετάλλια σε kata, kumite, και ομαδικό kata, ενώ η ΠΑΛΙΟΓΙΑΝΝΗ 1 ασημένιο στα kata και 2 χρυσά σε kumite, και ομαδικό kata. Με την εμφάνιση τους αυτή, οι δύο Φλωρινιώτες αθλητές του Πανημαθιακού, έδειξαν ότι βρίσκονται σε δαιμονιώδη φόρμα ενόψει το Πανελλήνιου πρωταθλήματος παίδων κορασίδων που θα γίνει στην Αθήνα στις 14 και 15 Μαρτίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.