Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2015

Επαγγελματικός προσανατολισμός στο «Άλμα»

Μέσα σ’ ένα στάδιο συγκρούσεων οι έφηβοι καλούνται να πάρουν μια πολύ σημαντική απόφαση για την υπόλοιπη ζωή τους, καλούνται να αποφασίσουν για την επαγγελματική τους ζωή και να μπουν σε μια διαδικασία να αναλύσουν και να αποφασίσουν τον επαγγελματικό τομέα στον οποίο μελλοντικά θα επενδύσουν και θα προσπαθήσουν να αναπτυχθούν σε αυτόν.
Το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης 2 «ΑΛΜΑ», σε συνεργασία με το Φροντιστήριο «ΜΕΤΑΔΟΣΗ» πραγματοποίησε Σεμινάριο Επαγγελματικού Προσανατολισμού κατά το οποίο οι μαθητές Λυκείου οι οποίοι συμμετείχαν στο Εργαστήρι ανέλυσαν τις προσωπικές τους ικανότητες και δεξιότητες με στόχο να επιλέξουν το σωστό επάγγελμα.
Συγχαίρουμε την καινοτόμο πρωτοβουλία του Φροντιστηρίου «ΜΕΤΑΔΟΣΗ» για την ενέργειά τους, δίνοντας τη δυνατότητα στους μαθητές να αξιοποιήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα προσωπικά τους χαρακτηριστικά για τον επαγγελματικό τους προσανατολισμό.

Για το Κε.Δι.Βι.Μ. 2 «ΑΛΜΑ»
Γεωργόπουλος Δημήτριος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.