Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015

Αγωνιστική δράση με τοπικά ντέρμπι για τον Αμύντα Αμυνταίου

Τον ουραγό της βαθμολογίας Εθνικό Κοζάνης, αντιμετωπίζει το Σάββατο (28/02) στις 18:00 ο Αμύντας, στην προτελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος της Α1.
Τα κορίτσια του Αμύντα χρειάζονται το ροζ φύλλο και παράλληλα ήττα της Αναγέννησης Άρτας στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Ιωνία, ώστε να έχουν την ευκαιρία με νίκη επι του Ηπειρώτικου συλλόγου , την τελευταία αγωνιστική στο ΔΑΚ Αμυνταίου, να καταλάβουν σε βάρος του την 4η θέση και έτσι να δώσουν το παρόν στα πλει-οφ, για δεύτερη σερί χρονιά.
Στον αντίποδα, η ομάδα της Κοζάνης, βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο, αφού πολύ δύσκολα θα αποφύγει την τελευταία θέση και το μειονέκτημα έδρας στα πλεί-άουτ, για την παραμονή στην κατηγορία.
Υπενθυμίζεται ότι η Β φάση του πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών προβλέπει τη δημιουργία δύο κατηγοριών ομάδων, στην πρώτη κατηγορία (πλει-οφ) θα συμμετάσχουν οι ομάδες θα καταλάβουν τις θέσεις 1-4, στην τελική βαθμολογία της Α φάσης, χωριζόμενες σε 2 ζευγάρια ως εξής:
Α ζευγάρι 1η-4η
Β ζευγάρι 2η-3η
Στην δεύτερη κατηγορία (πλει-άουτ) τοποθετούνται οι ομάδες που θα περιοριστούν στις θέσεις 5-8, στην τελική βαθμολογία της Α φάσης, χωριζόμενες σε 2 ζευγάρια ως εξής:
Γ ζευγάρι 5η-8η
Δ ζευγάρι 6η-7η
Νικήτρια είναι η ομάδα που θα σημειώσει 2 νίκες έναντι του αντιπάλου της.

Συνέχεια στο σερί των επιτυχιών, θα επιδιώξει να δώσει η ανδρική ομάδα του Αμύντα, που αντιμετωπίζει εκ νέου το Σάββατο (28/2 στις 18:00) τον ΑΟ. Κοζάνης , αυτή τη φορά στο ΔΑΚ Αμυνταίου, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του 6ου ομίλου της Β Εθνικής.
Οι παίκτες του Μάκη Κιοσέ μετρούν 3 σερί νίκες, τελευταίο τους θύμα ο προσεχής αντίπαλος, τον οποίο κέρδισαν στην Κοζάνη με 17-37 και πλέον εκμεταλλευόμενοι το καλό αγωνιστικό μομέντουμ στο οποίο βρίσκονται το τελευταίο χρονικό διάστημα, είναι έτοιμοι να σημειώσουν μια ακόμα νίκη.
Μάλιστα οι νίκες σε συνδυασμό με τις καλές εμφανίσεις, έχουν ζεστάνει τον κόσμο που αναμένεται να έχει δυναμική παρουσία στο γήπεδο.

1 σχόλιο:

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.