Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2015

Άνετη νίκη για τον Αμύντα Σκοπιάς

Αγωνιστική δράση μετά από 2 εβδομάδες για τον Αμύντα που είχε ένα άνετο μεσημέρι στο ΔΑΚ Φλώρινας απέναντι στην ουραγό ομάδα του Περδίκα, επικρατώντας με το ευρύ 98-45.
Το ματς δεν χωράει κριτική, με την διαφορά δυναμικότητας των 2 ομάδων να είναι πολύ μεγάλη. Ο Αμύντας μπήκε δυνατά από το πρώτο λεπτό και συνέχισε έτσι μέχρι το τέλος του αγώνα, κάνοντας στην ουσία μια δυνατή προπόνηση ενόψει του δύσκολου εκτός έδρας αγώνα που ακολουθεί στην Κοζάνη.
Όλοι οι παίκτες που χρησιμοποιήθηκαν σκόραραν για την ομάδα του Αμύντα, η οποία ξεκινά την προετοιμασία για την αναμέτρηση της 7ης αγωνιστικής απέναντι στην Κοζάνη 2006.

Αμύντας Σκοπιάς (Δ.Δελεγκος): Δημητριου 12, Πινοπουλος 8, Σιδηροπουλος 20, Παπαχρηστος 11, Ιωαννιδης 6, Τσιγλης 10, Βοζινιδης 8, Χλωρος 5, Ζεγας 12, Φωστηροπουλος 4, Αδαμου 2.

** Η ομάδα του Αμύντα Σκοπιάς ευχαριστεί το παράρτημα Φλώρινας της Ελληνικής ομάδας διάσωσης για την εθελοντική παρουσία του στον αγώνα της Κυριακής .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.