Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2015

8ο ομαδικό σχολικό πρωτάθλημα Κ.Δ. Μακεδονίας 2015

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2015 στην πόλη της Πτολεμαΐδας το 8ο Ομαδικό Σχολικό Πρωτάθλημα σκάκι που διοργάνωσαν οι σκακιστικοί σύλλογοι Πτολεμαΐδας Σ.Ο.Π. «Πτολεμαίος», Σ.Α.Π.«Σκακιστάκος» και Σ.Ο.Π.«Δούρειος Ίππος» σε συνεργασία με την Ε.Σ.Σ.ΚΕ.ΔΥ.Μ.
Οι αγώνες διεξήχθησαν στο ξενοδοχείο «IOANNOY RESORT» και συνολικά συμμετείχαν 27 ομάδες Δημοτικών και 11 Γυμνασίων-Λυκείων. Ο αριθμός των αγωνιζομένων έφτασε στους 230 μαθητές και μαθήτριες, ενώ μαζί με τους γονείς, συνοδούς, προπονητές και διαιτητές οι παριστάμενοι ξεπέρασαν συνολικά τα 350 άτομα.
Αναλυτικά οι θέσεις που κατέλαβαν τα σχολεία και οι βαθμοί:



Την πρόκριση για το Πανελλήνιο Ομαδικό Σχολικό Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στην Ερέτρια από 4 έως 6 Απριλίου 2015 κατέκτησαν το Ιδιωτικό Δημοτικό Πλάτων Κατερίνης, το 11ο Δημοτικό Πτολεμαΐδας, το 9ο Δημοτικό Βέροιας, το Πρότυπο Πειραματικό Δημοτικό Φλώρινας, το 6ο Δημοτικό Φλώρινας, το Μουσικό Γυμνάσιο Πτολεμαΐδας, το 1ο Γυμνάσιο Πτολεμαΐδας, το 1ο Γυμνάσιο Φλώρινας, το 4ο Γενικό Λύκειο Κατερίνης, το 2ο Γενικό Λύκειο Πτολεμαΐδας και το 3ο Γενικό Λύκειο Πτολεμαΐδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.