Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2015

Η βασιλόπιτα της παράταξης «Ενότητα – Συνεργασία» (video)

Τον τρόπο λειτουργίας και τις πρακτικές της δημοτικής αρχής Φλώρινας κατήγγειλε ο Στάθης Κωνσταντινίδης κατά τη διάρκεια της κοπής της βασιλόπιτας της δημοτικής παράταξης «Ενότητα – Συνεργασία», της οποίας είναι επικεφαλής, ενώ παράλληλα ανακοίνωσε και επίσημα την εκ νέου υποψηφιότητά του για τις βουλευτικές εκλογές.
Παράλληλα, ο κ. Κωνσταντινίδης ανακοίνωσε και την κάθοδο στις εκλογές ενός μέλους της παράταξης του, της κας Αλεξάνδρας Κεβρεκίδου (προφανώς με το ΠΑΣΟΚ).
Το λόγο στην εκδήλωση, στην κατάμεστη αίθουσα του ξενοδοχείου «Λύγκος», πήρε και ο Σταύρος Παπασωτηρίου, ο οποίος με τη σειρά του εξέφρασε την υποστήριξη του προς τον κ. Κωνσταντινίδη στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου.


41 σχόλια:

  1. Ξέρει τι κάνει ο "μερέντας" Στάθη!!! Γκαντέμης σαν τον Μητσοτάκη, η "στήριξή" του θα σε θάψει, να μου το θυμηθείς!!! Λιγουλάκι δύσκολο το κόβω, να επαναπαύθηκε με τον διορισμό του στο Δ.Σ. της ΔΕΗ, που οσονούπω τερματίζεται πρόωρα, το ρουσφετάκι σου δηλαδή προς αυτόν.
    Α.Τ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ απόλυτα, ο "μερέντας" είναι η καταδίκη του Στάθη! Γκαντεμιά.
      Κι όχι μόνο του Στάθη αλλά και του Μιχάλη Παπαδόπουλου που τον διόρισε.
      Στάθης Κωνσταντινίδης θα εκλεγεί στην Κοζάνη στη θέση του Μιχάλη Παπαδόπουλου και στη Φλώρινα Στάθης Κωνσταντινίδης θα χάσει.!

      Διαγραφή
  2. Τίποτα δεν τον σώνει τον μνημονιακό βουλευτή . Τα ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ θα τον κυνηγάνε σαν ερινύες πάντα. Αρκετή πίκρα και απογοήτευση έφερε στην Φλώρινα. Σε λίγο δεν θα τον θυμάται κανείς, ούτε οι βολεμένοι της παρέας του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε ΣΤΑΘΗ ,δεν υπενθυμισες σε εκεινο τον αρχηγο σου τον ΣΑΜΑΡΑ να μην βγαινει στα συρματοπλεγματα γιατι μας φερνει αθλιες θυμισες,αυτος δεν ηταν ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ και πηγαινε ΑΛΒΑΝΙΑ και μας εφερε κατι εκκατομυρια λαθρομεταναστες ΑΛΒΑΝΟΥΣ??
      Εγω ξερω γιατι το εκανε για να διαλυσει το μεροκαματο του εργατη,να διαλυθει το ασφαλιστικο συστημα της χωρας (για να ιδρυθουν ασφαλιστικες εταιρειες οπως και εγιναν,συντομα ολοι εκει θα ασφαλιζονται)να διαλυσει την ιατροφαρμακευτικη περιθαλψη (πανε τα νοσοκομεια ,τωρα ιδιωτικες κλινικες θα κατακλεβουν).
      Αλλα αυτη ειναι η ιδεολογια της Ν.Δ. Ολα στους ιδιωτες οτι κρατικο τζαμπα στους απατεωνες.
      Τι τοθελε και μιλησε για λαθρομεταναστες αλλα και εσυ παρτον ενα τηλεφωνο υπενθυμησε του για τους ΑΛΒΑΝΟΥΣειμαστε στα συνορα δεν πιστευω οτι το ξεχασες αλλα απο την αλλη μερια ολοι αυτοι πηγαν στις μεγαλες πολεις εκει ειναι το μεροκαματο.

      Διαγραφή
  3. ΦΗΦΙΣΕΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΚΟΠΗ ΤΟΥ ΜΙΣΘΟΥ ΜΟΥ 50% ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΔΩΡΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ , ΠΑΣΧΑ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΔΕΙΑΣ, ΣΧΕΔΟΝ ΜΗΔΕΝΙΣΕΣ ΤΗΝ ΑΚΙΝΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΜΟΥ, ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ Ν.Δ. Η ΠΑΣΟΚ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΨΗΦΙΖΩ ΣΑΒΒΑ ΣΑΠΑΛΙΔΗ.
      ΖΗΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΑΘΗ ΝΑ ΜΗ ΒΑΛΕΙ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ ΚΑΙ ΙΩΣΗΦΙΔΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙ ΑΝΕΤΑ Ο ΣΑΒΒΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΨΗΦΟΥΣ Ο ΣΥΡΙΖΑ

      Διαγραφή
    2. ΟΛΟΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΝΕ ...ΜΟΝΟ ΤΑ ΟΥΙΣΚΙΑ ΜΠΛΟΥ ΛΕΙΜΠΕΛ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΜΠΑΑΑΡΑΚΙ

      Διαγραφή
  4. ΚΑΛΑ Η ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ ΔΕΝ ΕΦΤΑΝΕ ΟΥΤΕ ΓΙΑ 25 ΑΤΟΜΑ ΑΛΛΑ ΜΑΛΟΝ ΤΟΣΟΙ ΗΤΑΝ ΓΥΡΩ ΓΥΡΩ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΕΣΗ Ο ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ .
    ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΕΤΟΙΟΙ ΠΟΥ ΗΜΑΣΤΕ ΤΕΤΟΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ ! ΡΑΓΙΑΔΕΣ !! 500 ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΑΣΝ ΟΙ ΟΘΩΜΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΤΖΑΜΠΑΣΗΔΕΣ ! ΤΩΡΑ ΟΙ ΝΑΖΙ , ΠΟΥ ΚΑΨΑΝ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΜΑΣ ΤΟ 1940 - 44 ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΑΝ ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ !!!!! ΕΙΜΑΣΤΕ ΡΑΓΙΑΔΕΣ , ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟ DNA ΜΑΣ , ΑΙΩΝΙΑ ΜΑΣ Η ΜΝΗΜΗ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ μαζί σου. Για μια ακόμη φορά θα ψηφίσουμε με τη νοοτροπία του ραγιά. Πάλι τον Στάθη θα βγάλουμε και μάλιστα με άνεση.

      Διαγραφή
  6. Όλα εδώ πληρώνονται . Σε λίγο ο ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ και η μνημονική κυβέρνηση θα είναι παρελθόν. Σανίδα σωτηρίας δεν θα βρει πουθενά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανακοίνωσε υποψηφιότητα ΠΑΣΟΚΑΣ;;;
    Τι άλλο θα δούμε ;
    Θα πέσει τρελή ΠΛΑΚΑ με το άδειασμα που θα φάει η υποψήφια από τους σταθικούς πασοκους!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Re des te kai ta upolipa onomata o Stathis sas pirakse????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΜΑ ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Ο ΣΤΑΘΗΣ ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΡΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ Η ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Kαλά τόσΟ φέστης;
    αΑφού ξέρει ότι στο πιο μεγάλο μέρος πασόκοι και αριστεροί είναι στο διμεκ συνδΙασμό.
    Αυτοί του έμΙναν να κρέμεται και γιατυτό πάει να μαγηρεψει άμα μπορέσΗει τη λΗστα της ΝΔ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Διαβάζουμε τα σχόλια εδώ με μία παρέα και ένα πράγμα καταλαβαίνουμε.
    Πόσο πολύ τους τσούζει ο Στάθη.
    Όσο και να θες να συμπεράνεις κάτι άλλο δε γίνεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά κριτική δεν έχετε, αισθητική δεν εχετε;

      Διαγραφή
    2. ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΑΛΛΟΝ THN ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΠΟΛΛΑ ΒΑΡΥ ΚΑΙ ΑΣΗΚΩΤΟΥ 30ΦΙ Κ47 "ΕΝΟΧΛΕΙ" Ο ΣΤΑΘΗΣ...ΤΑ 30ΦΛΚ47 ΕΧΟΥΝ ΑΚΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΒΛ ΣΑΠΑΛΙΔΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΝΔ ΒΛ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ....ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΝΑ ΡΕΖΟΥΜΑΡΟΥΝ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ..ΣΑΝ ΚΑΚΟΦΗΜΟ ΜΠΑΡΑΚΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΙΣ....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΚΤΟΥΣ ΤΗΣ ΣΥΜΟΡΙΑΣ ΤΟΥ 30ΦΛΚ47 ΤΟΥ ΒΓ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΚΛΕΚΤΩΝ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΓΝΩΣΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ .....ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟΥ ΑΞΙΟΛΟΓΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΔΡΙΚΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ΣΕ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ .....

      Διαγραφή
  12. stathi min akous kanenan..toulaxiston esy les alitheies kai den koitas ton eauto sou.mazi sou ayti ti fora

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΚΑΝΑΜΕ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΑΝΕΛ..ΤΩΡΑ ΝΔ ΔΑΓΚΩΤΟ ΚΑΙ ΣΤΑΘΗ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έλεγξε την ημερομηνία λήξης στα φάρμακά σου.

      Διαγραφή
  14. Αρε καημενε Σταυρο παπασωτηριου ποσο χαμηλα εχεις πεσει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Εεεε... το φλουρί ποιος το κέρδισε...;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ο Ι ΜΙΣΟΙ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΣΤΑΘΗ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΜΕ ΑΛΛΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΠΑΣΟΚ , ΠΟΤΑΜΙΑ,ΘΑΛΑΣΣΕΣ . ΕΜΕΙΝΕΣ ΜΟΝΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΛΙΚΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ ΞΕΡΕΤΕ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΠΟΛΙΤΕΥΤΗ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΣΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ .............ΟΜΑΔΑ ΑΧΤΥΠΗΤΗ.......ΑΧ ΤΙ ΖΟΡΙ ΕΧΕΤΕ...... ΘΑ ΦΑΤΕ ΜΑΥΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΥΝΝΕΦΟ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΑΝΤΕ ΡΕ ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΠΆΕΙ ΤΟ ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΑΘΗ.
    ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙ ΚΑΙ ΚΛΑΙΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΓΙΝΕΙ ΒΟΛΙΚΟ.
    ΚΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΙΔΕ ΤΙΠΟΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΓΙΑ ΒΛΑΛΤΕ ΡΕ ΤΗ ΛΙΣΤΑ ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ @@@ ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΘΗ.ΤΙ ΤΗΝ ΚΡΥΒΕΤΕ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΣΟΥΖΕΙ;
    ΑΝΤΕ ΜΠΡΑΒΟ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΑ ΑΠΙΔΙΑ ΒΑΖΕΙ Ο ΣΑΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Σταύρο πόσο χαμηλά θα πέσεις ακόμα. Για μια θέση στη ΔΕΗ πουλησες όλους τους φιλους σου και συνεργατες που σε στηριξαν δυο φορες απεναντι σε αυτον που σημερα γλυφεις. Ποσο γρηγορα ξεχασες οτι ο Σταθης ήταν αυτος που σε εκοψε δυο φορές το δρόμο. Πόσο γρήγορα ξεχασες τα δακρυα στενων συνεργατων σου και φιλων σου ειδικα τη δευτερη φορα την ωρα που το συναφι του Σταθη πανηγυριζε με προκλητικο τροπο.Κρίμα Σταύρο απέδειξες πως δεν ειχες το πολιτικό ανάστημα για να είσαι βουλευτής.Να είσαι όμως βεβαιος πως αυτήν τη φορά δεν θα σε ακολουθήσουμε στον κατήφορο που έχεις πάρει. Μία φίλη σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πάλι καλά που έστω και τώρα διαπιστώθηκαν τα υψόμετρα

      Διαγραφή
  21. Άντε ρε στα τσακίδια όλοι εσείς οι βολεμένοι της ΝΔ και των άλλων. Διαλύσατε την Ελλάδα μας για ένα ρουσφετάκι της κακιά ώρας. Σκυλιά! Σας πέταξαν ένα κομμάτι ψωμί και ακόμα τους κουνάτε την ουρά.
    Ποια βασιλόπιτα έκοψε ο "ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ"; Κομμάτιασε την ίδια την πατρίδα μας και μοίρασε τα κομμάτια της στις τρόικες. Και ακόμα του δίνετε το δικαίωμα να κυκλοφορεί ελεύθερος; Είστε συνένοχοι. Η 25η δεν αργεί!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Ο ΣΤΑΘΗΣ ΜΕ ΤΗ ΒΟΥΛΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.
    ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ποιο θέατρο θα δούμε αυτή την παράσταση;;;;; Ο ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ τέλειωσε.

      Διαγραφή
  23. ΣΥΓΓΝΩΜΗ, ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΤΣΟΥΚΛΙΑ ΣΑΛΙΑΡΗΣ ΚΑΙ ΜΕΡΕΝΤΑΣ, ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΑΥΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ; ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΛΕΓΑΝ ΤΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ Ο ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΣΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ; ΠΟΣΟ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΟΥΝ; ΠΟΙΟΝ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ; ΝΤΡΟΠΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμε 9.00 επειδή γράφεις με ύφος σερίφη, έλα να μας συλλάβεις εμάς τους συνενόχους. Είσαι τζάμπα μάγκας. Και κάτι άλλο. Προτιμούμε να είμαστε σκυλιά, παρά ανθρωπόμορφα @@@ σαν εσένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμε 9.22 Τρομάζω και μόνο που σκέπτομαι τη δική σου "αισθητική".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμε 1.44 Αφού αναθεμάτισες όλους τους προηγούμενους (που σκότωσαν, κατέστρεψαν, κ.λ.π.) περιμένεις να μας κυβερνήσουν οι χειρότεροι από όλους. Οι απόγονοι αυτών που ξεπέρασαν σε σφαγές Ελλήνων την περίοδο: 1946 - 1949 για να νοιώσεις "ελεύθερος". Είσαι οπαδός των φονιάδων του Έθνους; Μπράβο! Σου εύχομαι "και εις κατώτερα".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΩ ΠΩ ΥΨΟΜΕΤΡΑ ΑΠΥΘΜΕΝΑ

      Διαγραφή
    2. ΜΗΝ ΜΠΕΡΔΕΥΕΙΣ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΜΕ ΤΟ ΚΚΕ ! ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΕΓΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟ 1981 ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ .

      Διαγραφή
    3. ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΣΚΟΤΩΣΑΝ 500.000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 1940-44

      Διαγραφή
  27. Νεκροί περιόδου: 1940-1944: Νεκροί πολέμου 40-41: 13.327 Εκτελεσμένοι: 56.225 Θανόντες όμηροι σε στρατόπεδα: 105.000 Νεκροί από βομβαρδισμούς: 7.120 Αντιστασιακοί: 20.650 Πολεμιστές Μέσης Ανατολής: 1.100 Απώλειες εμπορικού ναυτικού: 3.500 Σύνολο απωλειών (συμπεριλαμβανομένου του πολέμου: 206.922

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Το ΠΑΣΟΚ της περιόδου: 1981-1989 ήταν η κεντρώα έκφραση του ΚΚΕ. Ο ΣΥΡΙΖΑ αποτελεί συνέχεια του ΚΚΕ Εσωτερικού, το οποίο προήλθε από τη διάσπαση του ΚΚΕ. Οι ρίζες είναι κοινές. Οι επί μέρους διαφωνίες εξυπηρετούν μόνο τις φιλοδοξίες μεμονωμένων στελεχών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.