Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2015

Διαψεύδει την υποψηφιότητά του ο Χρήστος Παπούλκας

Σε σημερινό δημοσίευμα του ηλεκτρονικού τύπου και συγκεκριμένα του NEA ΦΛΩΡΙΝΑ (neaflorina.blogspot.gr), εμφανίζομαι ως ένας από τους πιθανούς υποψηφίους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ για την Π.Ε Φλώρινας.
Θεωρώ ότι τόσο για λόγους δεοντολογίας, όσο και για λόγους αρχής, θα πρέπει να διαψεύσω την δική μου υποψηφιότητα, δεδομένου ότι, στις έως τώρα υποδεικνυόμενες κομματικές διαδικασίες, δεν εξέφρασα καμία πρόθεση υποψηφιότητας.
Ο ΣΥΡΙΖΑ Φλώρινας ακολουθεί συγκεκριμένες οργανωτικές διαδικασίες συγκρότησης των ψηφοδελτίων και προφανώς πολύ σύντομα θα γνωρίζετε και επίσημα, τους τελικούς υποψήφιους.
Παρακαλώ για τις ενέργειες σας.
Και με την ευκαιρία του παρόντος τα χρόνια πολλά για καλή και δημιουργική χρονιά σε εσάς και τους αναγνώστες.

6 σχόλια:

  1. Κρίμα!!! Ένα καλό παιδί που θα μπορούσε να προσφέρει στο τόπο του.
    Ένας συμμαθητής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν όχι ο Παπούλκας, ποιος; Η Ελισσάβετ; Κανονίστε να τη δούμε σε καμία λίστα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε παιδιά θέλει φράγκα να είσαι υποψήφιος...κανένας άνεργος και κοινωνικα μορφωμενος αριστερός και οχι όπου φυσάει ο άνεμος υπάρχει;Μην διώξετε τον κόσμο από τον σύριζα με άστοχες επιλογές και καιροσκόπους...

      Διαγραφή
  3. Βαλτε τον Λιανη ρε παιδια..θα βγει αερα με τοσους πασοκους στο τσυριζα σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εγώ θα ψηφίσω ΣΥΡΙΖΑ μόνο αν έχει άξιους για το κοινοβούλιο και όχι βολευτές,αλλιώς έχει και άλλα μικρά κόμματα.Από ότι ακούω ως τώρα ,κανείς δεν κάνει. Δυστυχώς δεν τους εμπιστευομαι.ΕΙΔΩΜΕΝ.Και μη μου πείτε για καμιά,όπου φυσάει ο άνεμος,έλεος .........ΜΗ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κρίμα Χρήστο.
    Αν ήσουν στο ψηφοδέλτιο ίσως ψηφίζαμε το ΣΥΡΙΖΑ.

    Ένας φίλος που σε γνωρίζει καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.