Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2015

Οι πιθανοί υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ στη Φλώρινα

Μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να γίνει γνωστό το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ και στην Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας και παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον η συγκρότησή του.
Θεωρείται δεδομένο πως ο εν ενεργεία βουλευτής Θανάσης Γερμανίδης δε θα είναι εκ νέου υποψήφιος, οπότε και οι τέσσερις θέσεις αναζητούν κάτοχο. Σύμφωνα με τα όσα έχουν ακουστεί έως τώρα, τις θέσεις αυτές αναμένεται να διεκδικήσουν οι:
Άννα Σπύρτου
Πέτη Πέρκα
Σάββας Σαπαλίδης
Κωνσταντίνος Σέλτσας
Θόδωρος Παπαδόπουλος
Χρήστος Παπούλκας

28 σχόλια:

  1. Πέτη Πέρκα όπως λέμε Γιώργος Λιάνης, Θόδωρος Σουμπάσης ή Στέφανος Κορτσάρης. Από τα σαλόνια της Αθήνας στις λαχαναγορές της Φλώρινας. Το μάθαμε το παραμύθι μαντάμ! Δε θα πάρουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νίκος Κορτσάρης ηταν ο εισαγόμενος σωτήρ. Στέφος ηταν ο εκ Σκοπιάς Δήμαρχος που ηθελε να γινει και Βολευτής αλλά δεν του κάθησε.

      Διαγραφή
    2. Σωστά φίλε/-η. Λιάνης, Κορτσάρης κ τώρα Πέρκα!!! Με τον Βίτσα καθημερινά στη Φλώρινα, να υπόσχετε τα πάντα, προκειμένου να ενισχύσει την σύντροφό του!!! Το κακό είναι ότι βρίσκονται ευήκοα ώτα, δυστυχώς...

      Διαγραφή
    3. Οποιος συγκρίνει την Πέρκα με τους ουρανοκατέβατους στην πολιτική Λιανη και Κορτσαρη το κανει σκόπιμα μπας και τσιμπησει ο κοασμος στην ξενοφοβια, γιατί δε μπορεί να είναι τόσο ηλίθιος που να το πιστεύει.

      Διαγραφή
  2. Συγχαρητήρια για ακόμα μια φορά για το έγκυρο ρεπορτάζ σου. Μόνο που τις πληροφορίες δεν τις αντλούμε κανονικά από την Πέρκα αλλά από τα όργανα του κόμματος. Συνέχισε την κοπτοραπτική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δώσε μας εσύ καλύτερο ρεπορτάζ και άσε τις εντυπώσεις.

      Διαγραφή
    2. Αν θες να κάνεις ρεπορτάζ και όχι κουτσομπολιά neaflorina να ρωτάς εκεί που χρειάζεται ή να βρίσκεσαι εκεί που χρειάζεται.. Με λόγια του αέρα μονο αερολογίες θα δημοσιεύεις.

      Διαγραφή
    3. Ευχαριστούμε για τις υποδείξεις. Μπορείς, ξέρεις, να μη μας διαβάζεις... Άλλωστε ο χρόνος θα δείξει ποιοι θα είναι τελικά οι υποψήφιοι. Έχεις να προσθέσεις κάτι άλλο; Και κυρίως να μας πεις που διαφωνείς και τι σε ενόχλησε τόσο πολύ, εσύ που είσαι εκεί που πρέπει και ρωτάς εκεί που πρέπει, ως γνήσιο κομματικό τέκνο του ΣΥΡΙΖΑ ή ως φιλόδοξος υποψήφιος;;;

      Διαγραφή
    4. Να'σαι καλά αφου μ'ευχαριστείς. Η διασταύρωση των πληροφοριών είναι βασική αρχή της δημοσιογραφίας αλλα τι λέμε τώρα ε.. Αντι αυτού και μην έχοντας τι να πεις περιορίζεται σε χαριτολογήματα του στυλ μη μας διαβάζεις, κομματικό τέκνο, κτλ κτλ..

      Διαγραφή
    5. Ευχαριστούμε και για τα "μαθήματα".. Εσύ θα απαντήσεις στα δικά μας ερωτήματα ή θα περιοριστείς στα δικά σου "χαριτολογήματα";

      Διαγραφή
  3. Θοδωρής Παπαδόπουλος. Άξιο τέκνο της μακεδονικής γης, νέος, καταρτισμένος, επικοινωνιακός. Για τους υπολοίπους λυπάμαι οι διαδρομές σας δεν είναι καθόλου ελκυστικές (για τους κυρίους) ή οι υποψηφιότητές σας πάσχουν εντοπιότητας (για τις κυρίες), δε χρειαζόμαστε σωτήρες ουρανοκατέβατους και δεν είμαστε άλλο πια ιθαγενείς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Υποψηφιος με Στρατακη και Μουσιου, στελεχος ΠΑΣΟΚ , γυρολογος. Τα περι Μακεδονικης γης μοιαζει με γραμμη... Ασχολιαστο!!

      Διαγραφή
    2. Ρε φίλε ο ΣΥΡΙΖΑ σήμερα είναι 80% πρώην πασόκοι. Όσον αφορά τη γραμμή, μάλλον έτσι θέλεις να το διαβάζεις εσύ...κάνε μια δεύτερη ανάγνωση στα ονόματα, τις διαδρομές του καθενός και κυρίως διεύρυνε τους ορίζοντές σου, ξεκόλλα από τη μ@λ@κί@, ξέρεις... κολλάει στα χέρια!

      Διαγραφή
    3. Ο 4.46 με κάλυψε.

      http://www.eklogika.gr/page/psifodeltia/flwrina-mousiou

      Να συμπληρώσω για το παρασκηνιακό παιχνίδι που έπαιξε για λογαριασμό του Ουράνιου Τόξου (μαζί με άλλα στελέχη) στις δημοτικές εκλογές στηρίζοντας τον Αναστασιάδη της Μελίτης και στις πιο πρόσφατες κανονίζοντας ύπουλα και την τελευταία στιγμή με τον Γκέκτση την κάθοδο του Καζία

      Διαβάστε τα σχόλια από τα παρακάτω άρθρα :

      http://neaflorina.blogspot.gr/2014/05/blog-post_12.html?showComment=1399912049746#c7024898178504286309

      http://krouakroua.blogspot.gr/2014/05/blog-post_7.html

      Διαγραφή
    4. Λίγη περισσότερη προσοχή για την τοπική ιδιαιτερότητα των υποψηφίων και των περι μακεδονικής γης. Η αναφορά στην μακεδονική γη αποσκοπεί στα ψηφαλάκια μονο μιας κατηγορίας ανθρώπων........άδικα????

      Διαγραφή
    5. Άλλο πρώην ΠΑΣΟΚ και άλλο νυν ΠΑΣΟΚοι που βρήκαν καταφύγιο σε άλλο κόμμα όπως τον ΣΥΡΙΖΑ, Έκανε αυτοκριτική ποτέ ο κ. Παπαδόπουλος; Δεν έδωσε σκληρό αγώνα υπέρ Αναστασιάδη στην Μελίτη και τώρα υπέρ Γιαβράμη; Τι είναι ψέμα από όλα αυτά;

      Διαγραφή
  4. Αυτές οι γραμμές είναι για τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ του 4 %! Μετά μου λες ΣΥΡΙΖΑ! Οι υποψήφιοί σας είναι παλιά μέλη του ΠΑΣΟΚ! 1. Παπούλκας ( τα μάλα ωφελημένος ) 1. Σαπαλίδης 3. Παπαδόπουλος Θεόδωρος 4. Πέτη Πέρκα! Οι εισαγώμενοι υποψήφιοι είναι πολλοί και φυσικά έχουν και ψηφοφόρους! Στις οργανώσεις σας σύντομα θα αλλάξετε όνομα και θα λέγεστε ΠΑΣΟΚΟΣΥΡΙΖΑ! Τι σου είναι οι " κατακτητές " !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η Πέρκα ποιά είναι; Από πού μας προέκυψε; Τι έχει προσφέρει σε αυτόν τον τόπο; Τι ξέρει γι αυτόν τον νομό; 'Οσα είδε, άκουσε ή διάβασε κατά καιρούς από δω κι από 'κεί; Τι δεν καταλαβαίνετε εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ; Θέλουμε ανθρώπους από τον τόπο μας και που ζουν στο τόπο μας. Που κρυώνουν όταν κρυώνουμε κι εμείς, που βλέπουν την αγορά μας να ψυχορραγεί, που τα παιδιά τους είναι στα ίδια σχολεία με τα δικά μας παιδιά, που δουλεύουν δίπλα μας, ψωνίζουν δίπλα μας, αναπνέουν τον ίδιο άθλιο γεμάτο αιθαλομίχλη αέρα με εμάς. Θέλετε να κάνετε την διαφορά; Ορίστε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Eνώ η Σπύρτου γέννημα θρέμα Φλωρινιώτισσα. Αυτή και οι όμοιοί της που μας έμειναν ως λάφυρα, ελέω εργασίας, στα χωρια τους δεν έχουν καμμια τύχη. Εδώ ότι δηλώσουν είναι.

      Διαγραφή
    2. Ειδικά για τη Σπύρτου κάτι ντόπιοι του καναπέ, ας μην κάνουν κουβέντα. Δείτε τις συμμετοχές της σε κινητοποιήσεις για να μη σβηστεί το χωριό σας από το χάρτη, δείτε τι δουλειά κάνει στο πανεπιστήμιο σας για να αναδειχτεί το ίδιο ανάμεσα στα αντίστοιχα μεγαθήρια της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης και μετά αποκτήστε και άποψη. Τσομπανοτραβόλτες που γίνατε και πολιτικά όντα με το φραπέ στο χέρι…

      Διαγραφή
  6. Αν ήταν μάχιμος ο ΤΑΣΟΣ ΤΣΑΟΥΣΟΓΛΟΥ -ΙΔΡΥΤΙΚΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ - θα σας είχε όλους ισοπεδώσει και δεν θα χρειαζόταν κάν τα ονόματα σας να δημοσιευτούν η να διαρεύσουν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν ήταν μάχιμος μάλλον θα ηταν υποψήφιος και θα είχει φαει το μαυρο της ζωής του, όπως θα το φαει τώρα η διαδοχός του Σπύρτου...

      Διαγραφή
  7. Αρκεί να είναι απο τη Φλώρινα? Δεν πρεπει να είναι και μορφωμένοι για να εκπροσωπουν τη Φλώρινα επάξια και να μην ντρεπομαστε για την εκπροσώπηση? Οι γνώσεις δεν παιζουν κανένα ρολο στην αντιμετώπιση των τοπικών προβλημάτων μονο οι προσωπικές φιλοδοξίες? Ελεος πια με τον κάθε φιλόδοξο και τυχοδιώκτη που δεν έχει το " γνώθι σαυτόν".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Θυμάστε την Μιμή και τον Λιάνη! Χωρίς την Μιμή θα ήταν ο Λιάνης βουλευτής Φλώρινας; Όχι! Το ίδιο συμβαίνει τώρα με την κΠέρκα! Την προωθεί κεντρικό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ! Πολύ πιθανόν να την φάμε στη μάπα για κανα χρόνο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η Πέρκα είναι μέλος της Κ.Ε. του Σύριζα και πολιτικό στέλεχος του πολλά χρόνια χωρίς να την προωθεί κανένας εξυπνάκια!

      Διαγραφή
  9. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΠΟΧΑ ΤΗΣ Ν.Δ. ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ, ΜΕΤΑ ΜΕ ΚΑΘΑΡΟ ΑΕΡΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ποιος από τους παραπάνω υποψήφιους λέει: "Εσείς οι Έλληνες"

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.