Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015

Απόψε η κεντρική προεκλογική ομιλία του Στ. Κωνσταντινίδη

Ο κ. Ευστάθιος Κωνσταντινίδης θα πραγματοποιήσει την κεντρική προεκλογική του ομιλία σήμερα Πέμπτη 22 Ιανουαρίου στην αίθουσα του Ξενοδοχείου «ΛΥΓΚΟΣ» στις 8 το βράδυ.

Από το Πολιτικό Γραφείο

14 σχόλια:

  1. Ο ΣΤΑΘΗΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΣ ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Τ Ρ Ι ΤΟ Σ
    ΕΝΤΟΝΕΣ ΗΤΑΝ ΟΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΩΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕΣ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ ΚΑΙ ΕΞΑΘΛΙΩΣΕΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ . ΕΚΒΙΑΣΕΣ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ.
    ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΟΤΙ ΣΟΥ ΑΞΙΖΕΙ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 2 ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΛΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙΣ ...

    ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σταθερα ΤΡΙΤΟΣ Ο ΣΤΑΘΗΣ το ξερει γιατι εχει κανει μετρηση και του διερευσε .
    Απο το περιβαλλον του κοιταν την επομενη μερα ,δεν εχουν ψυχολογια και αρχισασ τους εκβιασμους
    ΟΤΙ ΣΠΕΡΝΕΙΣ ΘΕΡΙΖΕΙΣ ΣΤΑΘΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΙ ΚΑΛΟ ΕΙΔΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΣΤΑΘΗ ΚAI ΤΟΥΣ ΓΥΡΩ ΤΟΥ.
    ΕΡΗΜΩΣΑΤΕ ΤΟ ΝΟΜΟ ΧΑΘΗΚΕ Η ΔΕΗ, ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ, Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΑΝΕΡΓΙΑ ΠΑΝΤΟΥ ΚΛΕΙΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΧΑΡΗ ΣΤΟ ΣΤΑΘΗ.
    ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ! ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ
    ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΦΥΣΗΞΕΙ ΝΕΟΣ ΑΝΕΜΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καμία άλλη θέση να διεκδικήσει ο Στάθης εκτός από δήμαρχος και βουλευτής υπάρχει μετά τις εκλογές...??? ΓΙΑΝΝΗ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ ΠΡΟΧΩΡΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γιατί ρε παιδιά τα βάλατε όλοι με τον Στάθη.Τι σας έκανε.Δηλαδή αν ήταν στην θέση του ο Παπασωτηρίου ή ο Αντωνιάδης ή ο Βόσδου ή οποιοςδήποτε άλλος νομίζετε ότι θα καταψήφηζε τα μνημόνια τα νομοσχέδια ή τα μεσοπρόθεσμα;Νομίζετε ότι δεν θα έλεγε ναι σε όλα;Αυτό θα έλεγε ναι σε όλα.Αλλά ο Στάθης αν τα καταψήφηζε όλα αυτά θα ήταν τώρα ήρωας για την Φλώρινα;Θα ήταν.Σαν ήρωας θα ξαναεκλέγονταν;Ναι.Είδαμε και τα χαήρια των ποιο παλιών βουλευτων.Αλλά αν τα καταψήφηζε δεν θα ήταν κυβερνητικός βουλευτής αλλά απλώς ανεξάρτητος βουλευτής.Και δεν θα είχε την όποια δύναμη έχει να βοηθήσει πέντε, δέκα, δύο τρείς συμπολίτες μας γιατί όλες οι πόρτες θα ήταν κλειστές αφού θα ήταν αντάρτης.Σωστά μέχρι εδώ;Αλλά ένας έστω και ένας αν βοηθήθηκε από τον Στάθη λόγο που ήταν κυβερνητικός βουλευτής γιατί σαν αντάρτης δεν θα είχε αυτήν την βοήθεια για αυτόν τον λόγο και μόνο δεν πρέπει να μιλάμε έτσι για αυτόν τον άνθρωπο.Και το ξαναλέω και θα το λέω.Όποιος και να ήταν στην θέση του τα ίδια μην πω και χειρότερα θα γινόταν.Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καταλαβαίνεις τι λες;;; Η απόλυτη ξεφτίλα . Επιτυχημένος βουλευτής με 2-3 ρουσφέτια;; Στην Ελλάδα της φτώχιας και της εξαθλίωσης.

      Διαγραφή
    2. Εσύ αγαπητέ συμπολίτη δεν έχεις ζυτήσει ποτέ βοήθεια στην ζωή σου από κανέναν;Μη μου πεις όχι γιατί θα πεις ψέματα.Μήπως και εσύ έβαλες το χεράκι σου στην φτώχια και την εξαθλίωση της Ελλάδας και των πολιτών της;Το έβαλες το χεράκι σου.Μάλλον εσύ δεν καταλαβαίνεις αλλά εγώ τι χρωστάω να πληρώνω τις λάθος επιλογές σου;

      Διαγραφή
  8. Το κύκνειο άσμα ενός ανθρώπου που ταλαιπώρησε την Φλώρινα και τους ανθρώπους της . Καλό τελωνείο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΜΑΚΆΡΙ ΝΑ ΉΜΟΥΝ ΚΑΙ ΕΓΏ ΣΤΟ ΤΕΛΩΝΕΊΟ!!!!!! 10% ΈΚΠΤΩΣΗ ΣΤΑ DUTY FREE!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μάλλον έχετε μπερδέψει τον Στάθη με κάποιον άλλον. Ο πιο καθαρός από όλους. Αλλά μην τρελαθούμε σε λίγο θα μας πείτε ότι φταίει και για τις φυσικές καταστροφές. Είναι πρώτος και καλό θα είναι να είναι πρώτος γιατί με τους άλλους μόνο το τομάρι τους κοιτάνε. Και αυτό το ξέρουμε όλοι καλά. Ας ανατρέξουμε στο παρελθόν και θα καταλάβουμε τι είναι ο κάθε ένας τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΣΤΑΘΗ ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΠΑΓΑΛΟΥΣ..ΧΘΕΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ..ΕΣΥ ΚΑΙ ΠΑΛΙ..Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ ΚΑΙ ΙΜΗΝΙΤΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ..ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕ ΤΟΥΣ..ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΣΑ ΤΟΥΣ ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΕ ΝΥΧΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΟΝΤΙΑ..ΓΙ ΑΥΤΟ ΒΓΗΚΕ ΠΑΓΑΝΙΑ ΚΑΙ Ο ΑΡΧΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ..
    ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ..Η ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΟΜΗ ΝΩΠΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Κάποιος κύριος/α είπε ποιο πάνω την λέξη 2-3 ρουσφέτια.Εσύ αγαπητέ συμπολίτη δεν ζήτησες βοήθεια ποτέ στην ζωή σου από κανέναν;Κακό είναι που βοήθησε 2-3-1113 όσοι είναι τέλος πάντον;Που το επιλύψημο δεν καταλαβαίνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.