Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2015

Στις 9 θα ανοίξουν αύριο τα σχολεία του δήμου Αμυνταίου

Με απόφαση του δημάρχου Αμυνταίου, μία ώρα μετά θα λειτουργήσουν αύριο Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015 τα σχολεία Α' βάθμιας και Β' βάθμιας Εκπαίδευσης του δήμου λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών.
Οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.

6 σχόλια:

  1. ..η Φλώρινα κλειστή..το Λέχοβο και ιδιαίτερα η Κέλλη, μια ώρα αργότερα..φυσικά και δε περιμέναμε ευαισθησίες απο τον Δήμαρχο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η Φλώρινα δεν έχει τηλεθέρμανση και τα σχολεία της είναι ψυγεία όλο το χειμώνα ακόμη και με πολύ υψηλότερες θερμοκρασίες.
      Μην γκρινιάζουμε για οτιδήποτε...

      Διαγραφή
  2. Ρε παιδιά με το ΤΕΙ τι θα γίνει κανονικά θα πάμε;;; παγωνουμε δεν μπορουμε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΕΥΘΗΝΟΤΗΤΑ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΚΛΕΙΣΤΑ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συμφωνο δηλαδη με την μια ωρα καθυστερηση θα προλαβουν να ζεσταθουν τα σχολεια;Εγω ειμαι απο την φλωρινα οποτε δεν με απασχολει τι θα κανει το αμυνταιο και οι πρεσπες απλως δεν νομιζω οτι τα σχολεια του αμυνταιου καιτων πρεσπων θα μπορεσουν να ζεσταθουν εαν ξεκινησουν τα μαθηματα στις 9

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εγω ειμαι απο την φλωρινα και δεν μου κεγαιτε καρφι για το αν κλεισουν τα σχολεια γιατι σε εμας.που τα εχουν κλεισει θα εχουμε μεινει πισω στα μαθηματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.