Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014

Σεμινάριο διάθλου στον ΑΟΦ

Στα μυστικά του διάθλου μυήθηκαν 17 αθλητές του Αθλητικού Ομίλου Φλώρινας το πρωί της Κυριακής στις 18/10/2014.
Το σεμινάριο οργανώθηκε από την ΕΟΧ και πραγματοποιήθηκε στο Χιον.Κέντρο Βίγλας Πισοδερίου, παρουσία του εκπαιδευτή Ομοσπονδιακού προπονητή Κυριάκου Ξάνθη. Το Δίαθλο για όσους δεν το γνωρίζουν είναι ένα άθλημα που περιλαμβάνει έναν συνδυασμό Σκί Δρόμων Αντοχής και Σκοποβολής, όπου οι αθλητές χιονοδρομούν με σκοπευτικό όπλο και παράλληλα σταματούν σε σταθμούς εκτελώντας βολές σε συγκεκριμένους στόχους. Για κάθε άστοχη βολή εκτίουν ποινές είτε χρόνου είτε διανύοντας έξτρα απόσταση.
Η ενασχόληση και η ανάπτυξη του Διάθλου στην Φλώρινα, είναι μέσα στις προτεραιότητες που έχουν τεθεί από τον ΑΟΦ για το Χιον.Ετος 2014-15.

Για foto σεμιναρίου: www.aoflor.blogspot.com

Για το Δ.Σ
Ο Πρόεδρος
Μπόσκος Αλέξανδρος

4 σχόλια:

  1. Οι δέκα επτά αθλητές του ΑΟΦ που ήταν ; όταν έγινε το θερινό δίαθλο στο Μέτσοβο ; Τώρα ξύπνησαν να τους μυήσουν οι ιθύνοντες του ΑΟΦ στο αγώνησμα. Και να εντάξουν το δίαθλο στις προτεραιότητες της χειμερινής περιόδου. Γιατί από όσα γνωρίζω μόνο αθλητές του ΣΟΧ ήταν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καταρχίν είσαι κακοπροαίρετος,ανορθόγραφος και κατευθυνόμενος, το που ανήκεις φαίνεται ξεκάθαρα.Πρέπει να ξεμπερδέψεις τα πραγματα στο φτωχό μυαλό σου, αλλά προφανώς η εμπάθειά σου δεν σε αφήνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άλλα αντ' άλλων.Τι σχέση έχει το σεμινάριο με έναν αγώνα που δεν έλαβε μέρος ο ΑΟΦ.Μήπως θεωρεί ο σχολιαστής ότι θα έπρεπε υποχρεωτικά τα παιδιά να τρέξουν αγώνα, χωρίς ποτέ πολλά απο αυτά να έχουν πιάσει όπλο, για να έχουν το δικαίωμα να λάβουν μέρος στο σεμινάριο ή αυτό είναι απαγορευτικό για τον Όμιλο και τον ακυρώνει απο τα προπ.πλάνα του?Μήπως τα βλέπει λίγο ανάποδα τα πράγματα?Πρώτα μαθαίνεις σωστά αγαπητέ (γιατί έχεις να κάνεις με όπλο )και κατόπιν αγωνίζεσαι.Καλά έπραξε ο Αοφ που δεν συμμετείχε,έδειξε υπευθυνότητα και επαγγελματισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πλάκα έχετε καί οι δύο...
    Διογένης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.