Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014

Στα πρωταθλήματα Φλώρινας και Κοζάνης τα τμήματα υποδομής της Θύελλας Φιλώτα

Στα πρωταθλήματα Φλώρινας και Κοζάνης συμμετείχαν τα τμήματα υποδομής Θύελλας Φιλώτα το Σαββατοκύριακο 18 και 19 Οκτωβρίου.
Το τμήμα JUNIOR (Δ και Ε Δημοτικού) πήρε μέρος στο Πρωτάθλημα Κοζάνης, όπου και αντιμετώπισε την ομάδα του Βατερού νικώντας το με 2-3.
Το Προπαιδικό (2002-2001) τμήμα ήταν να αναμετρηθεί το Σάββατο με το αντίστοιχο τμήμα του ΕΡΜΗ Αμυνταίου, ο ΕΡΜΗΣ μη σεβόμενος τις οδηγίες της ΕΠΟ και την προκήρυξη των πρωταθλημάτων υποδομών ΕΠΣΤ όπου και ρητά αναφέρεται πως το συγκεκριμένο τμήμα παίζει σε ολόκληρο το γήπεδο, με φτηνές και αβάσιμες δικαιολογίες αρνήθηκε να αγωνιστεί και αποχώρησε δίνοντας στην ομάδα του Φιλώτα τους 2 βαθμούς.
Στην συνέχεια το Προπαιδικό, στο Πρωτάθλημα Κοζάνης επιβλήθηκε την αντίστοιχη ομάδα των Πύργων Εορδαίας νικώντας τους με 0-14 και κερδίζοντας στην πρεμιέρα του Πρωταθλήματος Κοζάνης τους 3 βαθμούς.
Το Παιδικό συμμετείχε στο Πρωτάθλημα Φλώρινας όπου και αναμετρήθηκε με την αντίστοιχη ομάδα του ΕΡΜΗ Αμυνταίου χάνοντας με 4-5.
 
Για κάθε αποφυγή παρεξήγησης σας παραθέτουμε την προκήρυξη της ΕΠΟ, που είναι ίδια για κάθε ΕΠΣ ανά την Ελλάδα, όπου ξεκάθαρα και λέει ότι οι αγώνες διεξάγονται για τα τμήματα του προπαιδικού σε όλο το γήπεδο:
 
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΠΡΟΠΑΙΔΩΝ
α. Στο πρωτάθλημα Προπαίδων 11 Χ 11 θα συμμετέχουν αθλητές που γεννήθηκαν το έτος 2002 και νεότεροι.
β. Στο πρωτάθλημα Προπαίδων οι ποδοσφαιριστές θα αγωνίζονται – ημεδαποί και αλλοδαποί - με δελτίο αθλητικής ιδιότητας Ε.Π.Ο. ή με προσωρινό δελτίο της Ε.Π.Σ.Τ. και με την κατάσταση υγείας ποδοσφαιριστών, η οποία θα πρέπει να είναι θεωρημένη από γιατρό (και την Ε.Π.Σ.Τ
Ποδοσφαιριστής που είναι κάτοχος δελτίου αθλητικής ιδιότητας Ε.Π.Ο. ΔΕΝ δικαιούται να αγωνίζεται σε αγώνα άλλου σωματείου με προσωρινό δελτίο Ε.Π.Σ.Τ. εκτός και εάν το σωματείο του δεν συμμετέχει σε κανένα πρωτάθλημα υποδομών της ΕΠΣΤ
Ποδοσφαιριστές με προσωρινό δελτίο δεν μπορούν να αγωνιστούν στην φάση των ημιτελικών και τελικών αγώνων
Σε περίπτωση παράβασης αυτού του όρου η υπαίτια ομάδα τιμωρείται με κυρώσεις που προβλέπονται από τον Κ.Α.Π. Ερασιτεχνικών Πρωταθλημάτων (άρθρο 19, παραγρ. 2 β).
γ. Οι αγώνες θα διεξάγονται σε κανονικών διαστάσεων γηπέδου και οι διαστάσεις των εστιών είναι 5 μ. μήκος και 2 μέτρα ύψος. Η διάρκεια των αγώνων θα είναι δύο ημίχρονα των 30΄ λεπτών, με ανάπαυλα 5΄ λεπτών και θα χρησιμοποιείται κανονική μπάλα (5 άρα). .
δ. Ο αριθμός των ομίλων και των ομάδων που θα συμπεριληφθούν σ΄ αυτούς θα καθοριστεί με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης, με την ολοκλήρωση της κατάθεσης των δηλώσεων συμμετοχής.
ε. Το πρωτάθλημα Προπαίδων θα διεξαχθεί σε ένα γύρο και οι όμιλοι θα συγκροτηθούν με απόφαση του Δ.Σ. της ΕΠΣΤ.
στ. Δεν θα τηρηθεί βαθμολογία .
ζ. Κάθε ομάδα έχει το δικαίωμα να δηλώσει στο φύλλο αγώνα μέχρι και είκοσι (20) ποδοσφαιριστές στους οποίους δύναται να συμπεριλαμβάνονται μέχρι πέντε (5) αλλοδαποί. Για τους επιπλέον των 20 ποδοσφαιριστών απαιτείται η συγκατάθεση του αντίπαλου σωματείου και η έγκριση του διαιτητή.
Επιτρέπεται απεριόριστος αριθμός αλλαγής ποδοσφαιριστών και η επαναχρησιμοποίηση αυτών, χωρίς τη διακοπή του αγώνα.
ΔΕΝ ισχύει το οφ σάιντ.
Τέρμα που επιτυχάνεται από τέρματος λάκτισμα, δεν θεωρείται έγκυρο και ο αγώνας συνεχίζεται με από τέρματος λάκτισμα της αντίπαλης ομάδας.

Δελτίο τύπου Θύελλας Φιλώτα

2 σχόλια:

  1. τι σχεση εχει η ΕΠΣΤ με τον νομο μας εμεις εχουμε ΕΠΣΦ φεν ειμαστε Τρικαλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πρώτα πολλά η ΕΠΟ δεν βγάζει προκηρύξει τοπικών πρωταθλημάτων η κάθε ένωση βγάζει και ορίζει της ηλικίες ηΚοζανη,Καβαλα ,Ήπειρος και σχεδόν όλες η ένωσης έχουν της ίδιες ηλικίες και αγωνίζονται σε ολόκληρο το γήπεδο.
    Υ.γ λυπάμαι για το δημοσίευμα εντελώς αναληθές

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.