Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2014

Ένα κύπελλο και δυο μετάλλια για τον ΣΟΧ Φλώρινας στο θερινό πρωτάθλημα διάθλου στο Μέτσοβο

Η ομάδα δρόμων αντοχής του Σ.Ο.Χ. Φλώρινας συμμετείχε στους αγώνες του θερινού πρωταθλήματος διάθλου με τρέξιμο, που διοργανώθηκαν από τον Ε.Ο.Σ. Μετσόβου και την Ελληνική Ομοσπονδία Χιονοδρομίας στις 28 Σεπτεμβρίου στο Μέτσοβο. Η διοργάνωση των αγώνων ήταν πολύ επιτυχημένη και με μεγάλη συμμετοχή αθλητών, οι αθλητές αποκόμισαν μια πολύ καλή εμπειρία και μια πρώτη εικόνα του ανταγωνισμού, για την συνέχεια του πρωταθλήματος στο χιόνι.
Η ομάδα του Σ.Ο.Χ. συμμετείχε με 5 αθλητές που πέτυχαν άριστα αποτελέσματα συνεχίζοντας την μακρά παράδοση του Συλλόγου στους Δρόμους Αντοχής. Συγκεκριμένα η κατάταξη των αθλητών μας είναι:

Κατηγορία Παμπαίδων (απόσταση 1 km)
Χαλβάτζης Χρήστος 1ος

Κατηγορία Κορασίδων 1 (απόσταση 3 km)
Στανίδου Έρη 3η
Χαλβατζή Μαγδαληνή 6η

Κατηγορία Παίδων 1 (απόσταση 3 km)
Κουσουρέτας Νικόλαος 2ος
Τσούλης Γιώργος 6ος

Τα αποτελέσματα θα μπορούσαν να είναι ακόμα καλύτερα, αλλά η αστοχία στις βολές φόρτωσε τους αθλητές με πολλά λεπτά ποινής που δεν μπόρεσαν να καλυφθούν πλήρως στον αγώνα δρόμου. Οι αθλητές του Σ.Ο.Χ. θα συμμετέχουν την προσεχή Κυριακή 5 Οκτωβρίου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Roller Ski που θα διεξαχθεί στην Νάουσα.
Το Δ.Σ. του Σ.Ο.Χ. Φλώρινας συγχαίρει τους αθλητές και την προπονήτρια τους Παπακοσμά Βηθλεέμ και εύχεται καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.