Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2014

Ευρωπαϊκή Γιορτή Πουλιών 2014

Ο Φορέας Διαχείρισης Εθνικού Πάρκου Πρεσπών σας προσκαλεί στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Πανευρωπαϊκής Γιορτής Πουλιών 2014, που θα πραγματοποιηθούν για τα παιδιά της Α’ βάθμιας Εκπαίδευσης της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας.

Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 2 Οκτωβρίου από 11:30 έως 13:30 στο Δημοτικό Σχολείο Αγίου Γερμανού Πρεσπών και την Παρασκευή 3 Οκτωβρίου από 8:30 έως 14:30 στην πλατεία Γ. Μόδη στη Φλώρινα για τα δημοτικά σχολεία της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας

Η Ευρωπαϊκή Γιορτή Πουλιών είναι η μεγαλύτερη ετήσια εκδήλωση του BirdLife International που συντονίζεται από την Ελληνική Ορνιθολογική Εταιρία, η οποία φέτος πραγματοποιείται για εικοστή φορά και υλοποιείται με τη συμμετοχή περίπου 40 χωρών. Κάθε χρόνο στη χώρα μας, ανταποκρίνονται στην πρόσκληση Φορείς Διαχείρισης Προστατευόμενων Περιοχών, περιβαλλοντικές οργανώσεις, Δήμοι κ.α. Στη Φλώρινα θα συμμετέχουν μαζί μας το Φιλοζωικό Σωματείο «Η Πατούσα» και ο Ιππικός Όμιλος Φλώρινας.

Το θέμα της φετινής διοργάνωσης είναι «Τα μεταναστευτικά πουλιά και οι βιότοποι τους». Στόχος είναι η ενημέρωση και η ευαισθητοποίηση των παιδιών και του ευρύτερου κοινού μέσω της συμμετοχής τους σε περιβαλλοντικά εργαστήρια και δρώμενα που θα αφορούν στην ιδιαίτερη ορνιθοπανίδα του Εθνικού Πάρκου Πρεσπών.

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής: Τριανταφυλλιά Γκώγκου – Φορέας Διαχείρισης Εθνικού Πάρκου Πρεσπών Τηλ. 23850 51870 και 23850 51433

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.