Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014

Ανακοίνωση για τις μετεγγραφές των φοιτητών

Καλούνται όλοι οι γονείς της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, καλούνται όσοι γονείς (πολύτεκνοι – τρίτεκνοι - μονογονεϊκές οικογένειες - οικονομικά κριτήρια) έχουν πρόβλημα με την κατάργηση του νόμου μετεγγραφών από τον Λοβέρδο και την κατάφορη αδικία που υφίστανται τα παιδιά τους, να στείλουν μήνυμα για να κινητοποιηθούμε σε μια κοινή κατεύθυνση προς όφελος και αποκατάσταση των παιδιών και των οικογενειών μας.
Το υπουργείο επιδεικνύει πρωτοφανή ανευθυνότητα, ασυνέπεια και αναλγησία. Καλλιέργησε προσδοκίες και τώρα προκλητικά τις αθετεί. Οδήγησε τα παιδιά μας στο να δηλώσουν μακρινές σχολές με την “διαβεβαίωση” ότι θα πάρουν μεταγραφή, και τώρα με κυνισμό παίρνει πίσω τις ίδιες τις διαβεβαιώσεις του, και μας ειρωνεύεται κι από πάνω!
Δεν είμαστε ιθαγενείς της Μπανανίας. Έχουμε αξιοπρέπεια. Προσφέρουμε και ματώνουμε για την κοινωνία και δεν ανεχόμαστε να φέρονται σαν σε σκουπίδια σε εμάς και στα παιδιά μας.
Είναι αδιανόητο για τα παιδιά της περιφέρειας να υποστούν για άλλη μια φορά την αδικία, ενώ τα παιδιά του κέντρου να είναι τα μόνα που ωφελούνται.

Προσωρινή συντονιστική επιτροπή
Email: gpflo@yahoo.gr
Τηλ: 6972017767

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.