Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014

Προκηρύσσονται τέσσερις θέσεις ιατρών στο ΠΕΔΥ Φλώρινας

Το Υπουργείο Υγείας θα ανακοινώσει την προκήρυξη (4) τεσσάρων θέσεων ιατρών στις ειδικότητες: Καρδιολόγου, Παθολόγου, Ειδικού Μαιευτήρα /Γυναικολόγου και Ειδικού Χειρουργού στο ΠΕΔΥ Φλώρινας, σύμφωνα με ανακοίνωση του βουλευτή Φλώρινας Στάθη Κωνσταντινίδη.
Με νομοθετική ρύθμιση οι ιατροί αυτοί θα μπορούν να καλύπτουν και άμεσες ανάγκες των Νοσοκομείων.
Αναμένεται σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα η ανάληψη καθηκόντων (2) δύο Ορθοπεδικών ιατρών στο Νοσοκομείο Φλώρινας και η κάλυψη και άλλων κενών οργανικών θέσεων ιατρών και λοιπού προσωπικού.
Επίσης διορίστηκαν (3) τρεις ιατροί σε περιφερειακά ιατρεία της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας και συνεχίζεται η διαδικασία προκηρύξεων των κενών θέσεων και άλλων περιφερειακών ιατρείων.

5 σχόλια:

  1. ΤΕΛΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΡΑΤΟΣ;;;;;; ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΙΣ ΒΓΑΖΕΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ Δ.Σ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ.. ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. θα θα ΣΤΑΘΗΣ ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ. ΤΕΛΙΚΑ Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΕΜΕΝΟΣ ΥΠΟΚΑΘΙΣΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΚΡΑΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το θέμα είναι αρκετά σοβαρό και είναι κρίμα να το χειρίζονται αναρμόδια πολιτικά γραφεία. Άκρατος κομματισμός, προσωπικά μου προκαλεί αηδία,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σοβαρά;;;;; ΄πότε θα έρθουν πρίν ή μετα τις εθνικές εκλογές ;;; είστε για το τσίρκο ΟΛΟΙ ΣΑΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οι ορθοπαιδικοι ειναι με τις παλιες προκηρυξεις του 2010,οι υπολοιποι που θα πανε στο ΠΕΔΥ θα στελνουν τα περιστατικα πάλι στο νοσοκομείο.Ο Κωνσταντινιδης ,οπως παντα,κοιμάται όρθιος και αντι να ενδιαφερθει για προσλήψεις των 15 γιατρων που λείπουν απο τις οργανικες θεσεις του νοσοκομειου,αρκείται στο να ανακοινώνει ηλιθιότητες ρίχνοντας σταχτη στα ματια του κοσμου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.