Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014

Ήττα για τη Θύελλα Φιλώτα από το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος

Δεν τα κατάφερε η Θύελλα Φιλώτα γνωρίζοντας την πρώτη της φετινή ήττα στο πρωτάθλημα με 0-1 από το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος στην δεύτερη αγωνιστική του Πρωταθλήματος του 1ου ομίλου της Γ Εθνικής. Το γκολ για το Βυζάντιο πέτυχε ο Μαρκόπουλος στο 75ο λεπτό.
Ο αγώνας ξεκίνησε με ένα μοιρασμένο πρώτο ημίχρονο, με λίγες ευκαιρίες και από τις δύο ομάδες. Στο δεύτερο ημίχρονο η Θύελλα Φιλώτα μπήκε επιθετικά στον αγώνα και με πίεση που άσκησε στο 55ο λεπτό κατάφερε να πέσει σε λάθος ποδοσφαιριστής του Βυζαντίου σταματώντας την μπάλα με το χέρι και να πάρει κόκκινη κάρτα με αποτέλεσμα να μείνει το Βυζάντιο με 10 παίχτες. Και ενώ όλα δείχνανε η Θύελλα έχει το προβάδισμα σε μια κόντρα επίθεση δέχτηκε γκολ από τον Μαρκόπουλο στο 75ο λεπτό που ήταν και το καθοριστικό γκολ του αγώνα. Πανηγυρίζοντας το νικηφόρο γκολ ο τερματοφύλακας του Βυζαντινού Σουμουλίδης έκανε στους οπαδούς της Θύελλας άσεμνες χειρονομίες με αποτέλεσμα να τους εξαγριώσει και να πάρει από τον διαιτητή κόκκινη κάρτα.
Στην συνέχεια η Θύελλα στα δέκα τελευταία λεπτά του αγώνα σφυροκοπούσε την εστία του Βυζαντινού χωρίς όμως να καταφέρει το πολυπόθητο γκολ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.