Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2014

Ευχές θα δεχτεί σήμερα ο Στάθης Κωνσταντινίδης

Ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Ευστάθιος Κωνσταντινίδης, το Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2014 ημέρα της ονομαστικής του εορτής, θα δεχτεί από τις 19.00 ευχές στο Πολιτικό του Γραφείο επί της οδού Αρχ. Παπαθανασίου 4.

14 σχόλια:

  1. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙΣ ΣΑΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λίγο φιλότιιμο δεν έχεις ;; Μας κατέστρεψες και τώρα μας καλείς στην γιορτή σου . Εκτός και αν απευθύνεσαι στους βολεμένους της παρέας σου. Του χρόνου θα κερνάς στο τελωνείο παρέα με τους φίλους σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΕΜΕΝΕ ΒΕΖΊΡΗ ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είχαμε μια σκασίλα ,αλλα αν κερνάει κανα ουισκακι θα το τιμήσουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χρόνια πολλά και με πολλές τύψεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 9 στους 10 σου ευχομαστε καλό ξεπέζεμα από το καλάμι της πολυχρονεμένης βουλευτικής σου....ενώ 1 στους 10 σου εύχεται να ξαναπαραμείνεις βουλευτής για να σε γλείφει για κανένα φραπεδάκι στην κεντρική πλατεία...δηλ το τρανό τσιράκι σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. KAI MIA TELEYTAIA EYXH.....O ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο Κ Υ Ρ Ι Α Ρ Χ Ο Σ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ....ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΑΘΗ ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ...ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΥΧΗ ΠΟΥ ΣΟΥ ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΩ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΟΥ ΔΕΧΕΤΑΙ Ο ΣΤΑΘΗΣ ΕΧΕΙ ΓΝΩΣΤΗ ΠΗΓΗ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΣΤΟΧΟ. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ: ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΓΕΙ ΞΙΝΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΧΩΝΕΨΟΥΝ. Ο ΕΝΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΤΑΞΗ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΘΑ ΤΡΕΧΕΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΤΑΤΡΕΓΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΜΙΔΑ.

    ΣΤΑΘΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΥΧΡΟΝΕΜΕΝΟ ΣΟΥ ΒΕΖΙΡΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ. ΕΣΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΥΠΟΚΛΙΣΕΙΣ. ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΡΟΥΣΦΕΤΙ;;;;;;;

      Διαγραφή
    2. 5.13 εσυ δεν λες να βάλεις μυαλό...έφαγες το χαστούκι από τον Γ.Β. θα ΄ρθει η ώρα να φάς απανωτα χαστουκια από τους παντες....έχουμε στοιχεία που θα σε στείλουν στην Θέμιδα πολύ γρήγορα ειδικά εσένα για εκείνες τις "υψηλές γνωριμίες" που έχεις....να θυμάσαι ότι κρέμεσε από τα ...... του ενός και του άλλου..όταν κοπουν τότε να δούμε ποιοι θα σε πάνε στον εισαγγελέα για ένα καφεδάκι...για ψάξε στον τηλεφωνικό σου κατάλογο με ποιους έχεις γνωριμίες . O Γιάννης Β. πρώτος καταλαβε τι άχρηστος είσαι....θα το μάθει ο πολυχρονεμένος σου και οι πάντες ..τότε δεν θα σε σώσει τίποτα.....Μια συμβουλή.....ΒΟΥΛΩΣΕ ΤΟ ΔΕΝ ΣΕ ΠΑΙΡΝΕΙ....

      Διαγραφή
  9. GIOTAZI O BOULEUYHS MAS KAI ANTI NA TOU EUXITHOUME LEME DIAFORA. MHN HMASTE AXARISTOI EXEI PROSFEREI OTI KAI NA LEME. TO ERGO TOU FENETE.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΕΜΕΝΟΣ ΣΟΥ ΒΕΖΙΡΗΣ ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΟΞΩ ΑΠΟ ΔΩ.

      Διαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.