Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2014

Συνελήφθη στην Κρυσταλλοπηγή 48χρονος αλλοδαπός δραπέτης

Σε βάρος του εκκρεμούσαν δυο εντάλματα σύλληψης και ένα βούλευμα για βιασμό

Χθες το μεσημέρι στην Κρυσταλλοπηγή, αστυνομικοί της Ομάδας Δίωξης Διασυνοριακού Εγκλήματος της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φλώρινας συνέλαβαν 48χρονο αλλοδαπό, υπήκοο Αλβανίας, για απόδραση κρατουμένου, απείθεια, αντίσταση, απόπειρα παράνομης εξόδου από την χώρα καθώς και γιατί σε βάρος του εκκρεμούσαν εντάλματα σύλληψης και βούλευμα από δικαστικές αρχές των Αθηνών.
Συγκεκριμένα, ο 48χρονος χθες το μεσημέρι αντιλαμβανόμενος επικείμενο αστυνομικό έλεγχο στην Κρυσταλλοπηγή, τράπηκε σε φυγή προκειμένου να τον αποφύγει και αποπειράθηκε να εξέλθει από την χώρα. Ακολούθως, αφού καταδιώχθηκε, άμεσα συνελήφθη παρά την σθεναρή αντίσταση που πρόβαλε.
Συνεχιζόμενης της έρευνας διαπιστώθηκε ότι, ο αλλοδαπός είχε δραπετεύσει το 1997 από το Αστυνομικό Τμήμα Άνω Πατησίων όπου κρατούνταν, καθώς και ότι σε βάρος του εκκρεμούσαν δυο (2) Εντάλματα Σύλληψης του 24ου Ανακριτή Τακτικών Τμημάτων Πλημμελειοδικών Αθηνών και ένα (1) Βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών για βιασμό.
Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Κρυσταλλοπηγής Φλώρινας.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.