Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2014

Συμμετοχή του Body Active Gym στο Run Greece 2014 στην Καστοριά

Την Κυριακή, 21 Σεπτεμβρίου 2014, πραγματοποιήθηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην Καστοριά ο αγώνας Run Greece 2014 υπό την οργάνωση του ΣΕΓΑΣ.
Το γυμναστήριο Body Active Gym συγχαίρει δημόσια τα μέλη - αθλητές/τριες του Παρασκευή Μούκα, Λάζαρο Πάτκα και Παναγιώτη Παπαχαραλάμπους για την προσπάθεια και τη συμμετοχή τους στον αγώνα των 10χλμ τερματίζοντας σε χρόνο 0:49:50, 0:56:02 και 0:47:21 αντίστοιχα.
Ιδιαίτερη χαρά και απροσδόκητη έκπληξη ήταν η κατάκτηση της δεύτερης θέσης στο βάθρο των νικητών από την Παρασκευή Μούκα στη δεύτερη μόλις συμμετοχής της σε αγώνα τέτοιας διοργάνωσης, ενώ ο Παναγιώτης Παπαχαραλάμπους βελτίωσε το προσωπικό του ρεκόρ.
Οι τρεις αθλητές συμμετείχαν νωρίτερα στις 7 Σεπτεμβρίου 2014 στον 6ο Πανελλήνιο αγώνα δρόμου ΔΕΗ υπό τον διακριτικό τίτλο «Μνήμες Λιγνίτη» στα 10χλμ, ενώ επόμενος στόχος είναι ο 3ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης στις 18 Οκτωβρίου 2014.
Σημειώνεται ότι τα τελευταία χρόνια μεγάλη είναι η συμμετοχή των Φλωρινιωτών σε αγώνες δρόμου, γεγονός που αποδεικνύει την ανάγκη διεξαγωγής μιας τέτοιας διοργάνωσης και στην πόλη μας.
Πολλά μπράβο και συγχαρητήρια σε όλους και καλή συνέχεια στις προσπάθειες τους με άξονα τη ψυχική και σωματική υγεία.

Ο υπεύθυνος του γυμναστηρίου Body Active Gym
Τουμπαρίδης Άκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.