Σάββατο 2 Αυγούστου 2014

Παράσταση διαμαρτυρίας στο νοσοκομείο Φλώρινας

Παράσταση διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκε χθες από το ΠΑΜΕ και το Σύλλογο Γυναικών Φλώρινας, μέλος της Ο.Γ.Ε., ενάντια στην υποβάθμιση του Νοσοκομείου Φλώρινας.
Στη συνάντηση που έγινε με την διοίκηση του νοσοκομείου και με αφορμή το πρόσφατο κλείσιμο και της Παιδιατρικής, οι εργαζόμενοι απαίτησαν να καλυφθούν άμεσα όλα τα κενά σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.

10 σχόλια:

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΣ ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΕΣ(Χ Ω Ρ Ι Α Τ Ο Α Σ Τ Ο Ι.).
    ΜΟΝΟΝ ΠΕΝΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΚΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΘΟΥΝ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ
    Ο ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΑΝ, ΠΕΝΤΕ ΑΤΟΜΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΠΕΝΤΕ ΑΤΟΜΑ ΤΟ ΚΑΝΑΝ,ΕΓΩ ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΜΑΘΑ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ. ΟΡΓΑΝΩΣΗ ''0'' ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ

      Διαγραφή
  2. Αυτές οι πρωτοβουλίες πρέπει να διαφημίζονται και να τις υποστηρίζουμε . Μόλις κλείσει το νοσοκομείο θα βγούμε όλοι από τα σπίτια αλλά θα είναι και πάλι αργά! Κρίμα! Η σιωπή βολεύει !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιαυτο οι γυναικες της φλωρινας πανε και γενανε σε αλλες πολεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΔΩ ΕΙΣΑΙ ΛΑΘΟΣ, ΟΙ ΨΩΝΑΡΕΣ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΓΕΝΝΟΥΝ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΜΕ ΔΙΔΥΜΑ

      Διαγραφή
    2. ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΤΟ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΒΙΒΑΖΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΕΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩ. ΙΝΔΙΑΝΟΙ ΣΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ

      Διαγραφή
  4. Pou einai oi ypolopoi ergazomenoii????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΗΝ ΠΟΙΑ ? ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΠΟΥ ΣΚΕΦΘΗΚΕ Ο ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 2/8/2014 ,ΚΑΚΩΣ ΕΝΟΗΣΕ.ΔΕΝ ΕΝΟΩ ΤΗΝ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ,ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΤΟΥ ΒΕΡΟΥ ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΗ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΤΟΝ ΕΝΔΙΕΦΕΡΑΝ ΤΑ ΚΟΙΝΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ.ΑΛΛΑ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΛΕΞΕΙ (ΤΟΠΙΚΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΠΑΛΑΙΣΤΡΙΝΙΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΡΙΩΤΙΔΕΣ ?????).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.