Τρίτη 1 Ιουλίου 2014

Κάλεσμα σε αντίδραση για τη «μικρή ΔΕΗ»

Η δημιουργία και πώληση της «μικρής ΔΕΗ» θα αποτελέσει τεράστιο πλήγμα για το σύνολο του Ελληνικού λαού, αλλά κυρίως για την περιοχή του Δήμου Αμυνταίου, καθώς θα επηρεάσει ποικιλοτρόπως όλους τους κατοίκους.
Για το λόγο αυτό καλούμε όλους τους Δημότες Αμυνταίου σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας για να διατρανώσουμε την αντίδρασή μας στην ψήφιση του καταστροφικού νομοσχεδίου, την Τετάρτη 2 Ιουλίου, στις 8:00 μ.μ. στην κεντρική πλατεία Αμυνταίου.

1 σχόλιο:

  1. Άραγε θα καταλάβει ο κ Τσίπρας, ότι μόνο οι ΔΕΗτζίδες δεν ΔΕΝ θέλουν να πουληθεί η μικρή ΔΕΗ! Και φυσικά ξέρετε γιατί! Και γω λέω να μη πουληθεί η μικρή ΔΕΗ, αλλά να μειωθούν οι μισθοί σας ( αγράμματοι τενεκέδες ΔΕΗ τζίδες ) και να γίνουν ίσοι με των άλλων δημοσίων υπαλλήλων που έχουν με εσάς τα ίδια τυπικά προσόντα! Μια και η ΔΕΗ είναι κ Τσίπρα, δεν ΔΕΝ θα έπρεπε τα κέρδη της ΔΕΗ να διαχέονται στο σύνολο του ελλ. λαού;!!!!!!!! και ΟΧΙ στους εργαζόμενους στη ΔΕΗ ;;;;;; Αν οι μισθοί σας μειωθούν , τότε να δω , αν θα φωνάζετε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Διάβασα κάπου στα μπλοκ και συμφωνώ: Δεν ,μπορεί το κράτος να είναι ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Άλλος είναι ο ρόλος του κράτους!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.