Τρίτη 1 Ιουλίου 2014

Σήμερα η ανακοίνωση των βαθμών των πανελλαδικών εξετάσεων

Σύμφωνα με οδηγίες του Υπουργείου Παιδείας προς τις Δ/νσεις Εκπ/σης και Σχολικές Μονάδες με θέμα τη διακίνηση βαθμολογίας, παραλαβή αποκομμάτων, αποτελέσματα απόλυσης και χορήγηση Βεβαίωσης Πρόσβασης 2014:
Η αποστολή - διακίνηση αποκομμάτων των βαθμολογιών  ξεκίνησε  από τα Β.Κ. νωρίς το πρωί της Δευτέρας 30-6-2014, ώστε τα δέματα να έχουν φτάσει στις Διευθύνσεις σήμερα. Πιθανόν να υπάρξουν κάποιες ώρες καθυστέρησης στις νησιωτικές περιοχές ή και στα αποκόμματα των γραπτών των επαναληπτικών εξετάσεων.
Σήμερα το πρωί, οι Διευθυντές Δ.Ε. θα παραδώσουν αμέσως στα Λύκειά τους τα ανάλογα δέματα, ώστε το μεσημέρι οι βαθμοί να αναρτηθούν σε όλα τα Λύκεια και στην επίσημη ιστοσελίδα του ΥΠΑΙΘ.
Ιδιαίτερη προσοχή να αποδοθεί σε περιπτώσεις Λυκείων που είχαν υποψηφίους στα μαθήματα της Χημείας - Βιοχημείας και Ηλεκτρολογίας, καθώς γι αυτά τα Λύκεια πιθανόν να υπάρξει διπλή αποστολή αποκομμάτων και από άλλο Β.Κ.
(*τα παραπάνω αφορούν στους υποψηφίους των ΓΕΛ)

Αύριο θα ανακοινωθούν οι βαθμοί των υποψηφίων των ΕΠΑΛ
Σύμφωνα με έγγραφο του Υπουργείου Παιδείας τα αποτελέσματα των υποψηφίων των πανελλαδικών εξετάσεων των ΕΠΑΛ θα αναρτηθούν στα σχολεία το μεσημέρι της Τετάρτης 2ας Ιουλίου.
Συγκεκριμένα:
Η διακίνηση των καταστάσεων και των αποκομμάτων των γραπτών δοκιμίων των ΕΠΑ.Λ (Ομάδα Α΄) και των μαθημάτων ειδικότητας ΕΠΑ.Λ (Ομάδα Β΄), καθώς επίσης και οι καταστάσεις και τα αποκόμματα όσων εξετάστηκαν προφορικά, ως άτομα με αναπηρία και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες, θα γίνει από τα τρία (3) Β.Κ. ταυτόχρονα προς τις Δ/νσεις Δ.Ε., την Τρίτη 1 Ιουλίου 2014 και θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη 2 Ιουλίου 2014 το πρωί, μέσω της υπηρεσίας ΠΟΡΤΑ-ΠΟΡΤΑ των ΕΛΤΑ. Διευκρινίζεται ότι οι καταστάσεις με τους βαθμούς που θα αποσταλούν στα ΕΠΑ.Λ θα περιέχουν τη βαθμολογία κάθε υποψηφίου, τα ονομαστικά του στοιχεία και τον κωδικό του χωρίς να περιέχουν τους κωδικούς των βαθμολογητών.
Οι Διευθυντές των ΕΠΑ.Λ, πρέπει, κατόπιν συνεννόησης με τους Διευθυντές των αντίστοιχων Δ/νσεων Δ.Ε. που ανήκουν τα σχολεία, να παραλάβουν τα δέματα με τα αποκόμματα και τις καταστάσεις, προκειμένου την Τετάρτη 2 Ιουλίου 2014, οι βαθμολογίες να αναρτηθούν σε όλα τα ΕΠΑ.Λ περί τη 13.00 μ.μ. της ίδιας ημέρας, οπότε και θα αναρτηθούν στην επίσημη ιστοσελίδα του Υ.ΠΑΙ.Θ.

Πηγή: ΚΕΣΥΠ Φλώρινας | Παπαχαρίσης Σπύρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.