Τρίτη 8 Απριλίου 2014

Το νέο τοπίο στην ενέργεια (video)

Με αφορμή την πώληση της ΔΕΗ ο συνδυασμός «Αλλάζουμε εποχή» του υποψήφιου Περιφερειάρχη Θέμη Μουμουλίδη, διοργάνωσε χθες ανοιχτή εκδήλωση στη Φλώρινα. Κεντρικός ομιλητής ήταν ο βουλευτής και υπεύθυνος του τομέα ενέργειας του ΣΥΡΙΖΑ Θανάσης Πετράκος.
Δείτε στο video τις δηλώσεις των κ.κ. Μουμουλίδη και Πετράκου.


6 σχόλια:

  1. Φοβερή συγκέντρωση με παλμό και μαζικότητα. Είναι που έχει μεγάλο ρεύμα στην κοινωνία ο Σαπαλίδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΟΛΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΟΒΑΡΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΣΤΟ 3% ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΑΗΜΕΝΕ ΜΟΥΜΟΥΛΙΔΗ ΤΙ ΠΡΟΙΚΑ ΣΟΥ ΕΔΩΣΕ Η ΦΛΩΡΙΝΑ ΙΣΩΣ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΟΥΝ ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΛΑΘΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "Η ΔΕΗ δεν πωλείται"! Αλήθεια, ο ΣΥΡΙΖΑ, σε όλα τα όργανα της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Ευρωκοινοβούλιο, κλπ) δεν ψήφισε την απελευθέρωση της ηλεκτρικής ενέργειας; Δεν έχει ευθύνες για εδώ που φτάσαμε; Το ίδιο και οι συνδικαλιστές του, που έβαλαν πλάτη για να περάσουν αυτές οι πολιτικές;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σαπαλίδη, πού είναι ο κοσμος σου? Εάν δεν τρέξεις φιλαράκο, να φέρεις μπολικους ψήφους, πώς θα ζητάς μετά το βουλευτελίκι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γιατί, μέλη του ΣΥΡΙΖΑ δεν μάθατε ότι για τα 5μηνα τρέχουν υποψήφιοι στο Βοσκο? Και στη συγκέντρωση του Μουμουλίδη έκαναν τους @@@ και ήρθαν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καταρχήν η συγκεκριμένη φωτογραφία είναι από την αρχή. Η εκδήλωση είχε μέσα έξω (όσους κάπνιζαν) γύρω στα 150 άτομα. Ο Σύριζα αν ήθελε να κερδίσει εντυπώσεις θα την διοργάνωνε στο εργατικό 80 θέσεων ή ΕΒΕ 100 θέσεων για να έχει και όρθιους. Το ζητούμενο ήταν να προσφερθεί μια σχετική άνεση και ποιότητα σε όλους αυτούς που παραβρέθηκαν. Εξάλλου το πιο σημαντικό είναι ότι η εκδήλωση κράτησε σχεδόν 3 ώρες παραμένοντας το 80 % του κόσμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.