Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

Πυροβόλησαν σκυλιά μέσα σε οικισμό

Δεν έχει τέλος η κακοποίηση προς τα αδέσποτα, αυτήν τη φορά στον Αγ. Παντελεήμονα Αμυνταίου. Απροκάλυπτα συμπολίτης μας πυροβόλησε και σκότωσε την κανελί σκυλίτσα την φωτογραφίας, ενώ τραυμάτισε με διαμπερές τραύμα στην ωμοπλάτη το δεύτερο σκυλί, το οποίο για χιλιοστά γλύτωσε.
Ο δράστης βγήκε από το σπίτι του και μέσα σε κατοικημένη περιοχή πυροβόλησε εν ψυχρώ τα δυο ζώα. Το θράσος του δε ήταν τόσο, που δε δίστασε να παραδεχτεί την αποτρόπαια πράξη του στους περιοίκους και μάρτυρες που ζήτησαν το λόγο. Ειδοποιήθηκε άμεσα η αστυνομία, αλλά όταν ήρθε το περιπολικό ο δράστης είχε εξαφανιστεί για να αποφύγει την σύλληψη και την διαδικασία του αυτοφώρου.
Η αστυνομία παρέλαβε το νεκρό ζώο στο οποίο θα γίνει νεκροψία στην Διεύθυνση Κτηνιατρικής της Φλώρινας.
Απευθύνουμε έκκληση προς αρμόδιο εισαγγελέα να αποδοθεί δικαιοσύνη για να πάψουν αυτά τα φρικτά εγκλήματα σε βάρος των ανυπεράσπιστων ζώων.

ΦΙΛΟΖΩΪΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ «Η ΑΓΚΑΛΙΑ»

2 σχόλια:

  1. ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΕΝΑ ΤΡΕΛΟΚΟΜΕΙΟ ΣΤΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟ ΔΥΣΤΥΧΏΣ Η ΚΛΙΝΙΚΗ ΤΕΓΟΥ ΕΚΛΕΙΣΕ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ.......ΠΟΛΛΑ ΔΙΠΟΔΑ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΗ ΚΤΗΝΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟ ...ΡΕ ΑΝΟΜΑΛΟΙ ΚΑΙ ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΣ ΣΤΑ ΖΩΑ ΕΚΤΟΝΩΝΕΣΤΕ ; ΠΟΙΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ; ΠΟΙΑ ΠΑΙΔΕΙΑ ; ΠΟΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ; ΖΩΑ ΚΑΙ ΚΤΗΝΗ ΕΙΣΤΕ...ΚΙ ΕΝΑ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΜΟΥΡΛΑΔΙΚΟ ΜΕ ΑΔΕΣΠΟΤΟΥΣ ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΤΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟ...ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΡΕ ΜΑΛ...ΚΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αν εισται στον καναδα θα σαπεσεται στην φειλακη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.