Κυριακή 30 Ιουνίου 2013

Πρωτάθλημα παλαιμάχων Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας

Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας με την λήξη του 1ου πρωταθλήματος παλαιμάχων ποδοσφαιριστών, διοργανώνει σήμερα Κυριακή 30 Ιουνίου 2013 και ώρα 19:00, αγώνα ποδοσφαίρου στο Δ.Α.Κ Γρεβενών, με την συμμετοχή Παλαιμάχων ποδοσφαιριστών και από τις 9 ομάδες που συμμετείχαν στο πρωτάθλημα.
Θα τιμηθούν με κύπελλο η πρωταθλήτρια ομάδα Πυρσός Γρεβενών, η 2η ομάδα Βετεράνοι Εορδαίας και η 3η ομάδα ΠΑΣ Φλώρινας, όπως και οι υπόλοιπες ομάδες MINERS ΔΕΗ, Καστοριά 2012, Άγιος Γεώργιος Γρεβενών, Δικηγόροι Κοζάνης, Μακεδονικός Σιάτιστας, Κοζάνη.
Επίσης θα τιμηθούν οι μεγαλύτεροι σε ηλικία ποδοσφαιριστές Γιάννης Κωτούλας της Κοζάνης, Παναγιώτης Πάτρας της Σιάτιστας, Μάρκος Φλώρος Δικηγόρων Κοζάνης, Γεώργιος Κυριακίδης Αγίου Γεωργίου Γρεβενών, Χρήστος Πετρόπουλος MINERS ΔΕΗ, Δημήτρης Κωνσταντινόπουλος Φλώρινας, Χρήστος Γαβριηλίδης Βετεράνων Εορδαίας και Ιωάννης Τσιοπλής Πυρσός Γρεβενών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.