Κυριακή 30 Ιουνίου 2013

Πρωταθλητής Γρήγορου Σκακιού ο Λάζαρος Γυμνόπουλος

Με τη διεξαγωγή του 2ου Τουρνουά Γρήγορου Σκακιού "Κοζάνη 2013", την Κυριακή 16 Ιουνίου 2013 ολοκληρώθηκε η σειρά αγώνων γρήγορου σκακιού με την επωνυμία "Grand-Prix 2012-2013" που διοργάνωσε και φέτος η Ε.Σ.Σ.ΚΕ.ΔΥ.Μ (Ένωση Σκακιστικών Σωματείων Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας). Συνολικά πραγματοποιήθηκαν 4 τουρνουά (Ποντοκώμη, Φλώρινα, Νέα Τραπεζούντα Πιερίας, Κοζάνη) που συγκέντρωσαν πλήθος σκακιστών και σκακιστριών όλων των ηλικιών, αφού κατά μέσο όρο συμμετείχαν πάνω από 100 παίκτες σε κάθε τουρνουά.
Πρωταθλητής γρήγορου σκακιού της Ε.Σ.Σ.ΚΕ.ΔΥ.Μ. για το 2012-2013 αναδείχθηκε ο Λάζαρος Γυμνόπουλος της Λέσχης Πολιτισμού Φλώρινας, ο οποίος συμμετείχε σε 3 από τα 4 τουρνουά και συγκέντρωσε αθροιστικά 15 πόντους, τους περισσότερους από κάθε άλλο σκακιστή και σκακίστρια που συμμετείχαν στη σειρά των Grand-Prix. Το έπαθλο για τον πρωταθλητή γρήγορου σκακιού είναι η κάλυψη των εξόδων συμμετοχής του σε ένα καλοκαιρινό διεθνές τουρνουά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.