Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013

Διασταύρωση Μελίτης: μια ανοιχτή και παλιά «πληγή»

Το θέμα με την διασταύρωση Μελίτης έχει παραγίνει. Σήμερα 19-6-2013 έγινε τροχαίο με 3 οχήματα (πόσο σοβαρό δεν γνωρίζουμε).
Πότε επιτέλους θα γίνει κάτι;
Είναι μια μεγάλη και παλιά πληγή με πολλούς τραυματισμούς και θανάτους (και άπειρα «παρά τρίχα»)... που απασχολεί πολλούς και αφορά όλον τον νομό.
Είναι ένα σημείο με περιορισμένη ορατότητα, υψηλές ταχύτητες και τώρα το καλοκαίρι με τα χόρτα (αν και συνήθως είναι κουρεμένα)... είναι σχεδόν αδύνατο να δει κανείς αν έρχεται αυτοκίνητο.
Έχει γεμίσει η πόλη της Φλώρινας με κόμβους και κυκλάκια και δεν μπορεί να γίνει και εκεί κάτι που να αναγκάζει τους οδηγούς να κόβουν ταχύτητα; Είναι πραγματικά κρίμα.

Κ.Μ.

13 σχόλια:

  1. Balte me na doulepsw tha ta koyrepsw egw;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να σε βάλουν ρε φίλε αλλά ανώνυμος;;;;;
      Πώς;;

      Γιώργος

      Διαγραφή
  2. mexri na thrinisoume kana thima pali kai meta tha ginei an ginei...tosa lefta exoune ksodepseiiii gia kolonakiaaaa kai kuklakiaaa kai kati den mporoun na kanounn ekeii.....nropeiss

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν δε μπορειτε να βαλετε ενα φαναρι βαλτε μια βαρδια εναν τροχονομο απ τους τοσους που καθονται και ξυνονται με τις ωρες στο ΑΤ ΦΛΩΡΙΝΑΣ τουλαχιστον τις ωρες αιχμης να δικαιολογισουν και κανα μισθο μια φορα στην ενεργο υπηρεσια τους..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 1. ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ Ο ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΚΟΣΤΙΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙ ΕΒΑΛΕ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ

    2. ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ (ΑΝΕΡΓΟΙ) ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΛΒΑΝΟΙ Η ΣΛΑΒΟΦΩΝΟΙ (ΑΡΠΑΧΤΗ)ΜΕ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΚΑΙ ΚΟΣΤΟΣ

    3.ΚΥΚΛΑΚΙΑ Η ΦΑΝΑΡΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑ ΤΕΛΑΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΘΡΗΝΗΣΟΥΜΕ ΘΥΜΑ

    4.ΤΩΡΑ ΕΑΝ ΚΟΨΟΥΝ ΤΑ ΧΟΡΤΑΡΑΚΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΑ ΕΚΤΡΩΜΑ ΟΠΩΣ ΣΤΟΝ ΚΑΥΚΑΣΟ Η ΦΑΝΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΤΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΦΤΑΙΜΕ ΠΟΥ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΣΕΙΣ ΟΙ 2 ΣΕ ΠΟΙΑ ΓΛΩΣΣΑ ΓΡΑΦΕΤΕ?ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΤΗΝ ΜΗΤΡΙΚΗ ΣΟΥ ΓΛΩΣΣΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Θα συμφωνήσω με τον 9.56

    Το "φανάρι" είναι πολύ κακή λύση, και μπορώ να εξηγήσω γιατί.
    Στην διασταύρωση Μελίτης, όπως και σε άλλες διασταυρώσεις (Βεύης, νέα υπό κατασκευή διασταύρωση Αρμενοχωρίου. κλπ) η καλύτερη λύση (μακράν η καλύτερη!) είναι ο κύκλος - roundabout, αλλά οπωσδήποτε με προτεραιότητα στα κινούμενα εντός οχήματα.
    Τα παραπάνω δεν είναι φαντασίες και εμμονές δικές μου, αλλά προκύπτουν από την μακρόχρονη διεθνή εμπειρία.

    Πολύ θα ήθελα να τα συζητούσα αυτά με κάποιον αρμόδιο...

    Γ.Χ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΒΡΕ 8.29 ΤΗΝ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΚΟΙΤΑΖΕΙΣ???ΕΛΠΙΖΩ ΟΜΩΣ ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΕΚΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΑΓΓΛΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΕΡΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΧΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΩ ΤΗΝ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ,ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ.......ΟΜΩΣ ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΩ ΓΚΡΙΓΚΛΙΣ ΠΑΝΤΟΥ.ΕΓΩ ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ 10000 ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΑ ΛΑΘΗ ΠΑΡΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΑ ΓΚΡΙΓΚΛΙΣ.

      Διαγραφή
  8. ΡΕ Ο ΑΛΛΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΚΑΙ Ο ΤΟΙΧΟΣ ΤΗΣ ΑΥΛΗΣ ΤΟΥ ΦΤΑΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ ΚΤΙΣΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΣΙΜΕΝΤΟΓΩΝΙΕΣ !!!!! ΟΡΑΤΟΤΗΣ ΜΗΔΕΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. na ftaksoun kamia asfalto pou exoun kanei ta fortiga kai as mhn vazoun ta lefta stin tzepi tous endiaferonte mono otan erxonte ekloges.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.