Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

Το ΠΑΣΟΚ ανασυγκροτείται…

Στο πλαίσιο εξόρμησης στελεχών στην Περιφέρεια, με σκοπό την πολιτική και οργανωτική ανασυγκρότηση του ΠΑΣΟΚ, στη Φλώρινα βρέθηκε ο πρώην βουλευτής Κιλκίς και μέλος της νέας Κεντρικής Επιτροπής Γιώργος Φραγγίδης.
Ο γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Φλώρινας, Ανδρέας Κεχαγιάς, αναφέρθηκε στο σχεδιασμό του ΠΑΣΟΚ στη νέα εποχή, τονίζοντας πως στόχος είναι να αναδειχτεί η πολιτική πραγματικότητα και οι πολιτικές του Κινήματος.
Από την πλευρά του ο κ. Φραγγίδης δήλωσε:

5 σχόλια:

  1. ειναι τραγικο που υπαρχουν ακομα @@@ του πασοκ ζητωντας βολεμα.. μας ξεπουλησαν στο 3 ραιχ και αντι να εξαφανιστουν μας ειρωνευονται κιολας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 12.01 έσφαλες όχι στο 3ο Ράιχ αλλα στο 4οΡΑΙΧ του ΡΑΙΧΕΜΠΑΧ του ΦούΧτελ της Μέρκελ και των εγχώριων Βενιζέλος Σαμαράς Κουβελης ΚΑΙ ΕΔΩ τσιράκια τους..

      Διαγραφή
  2. ΑΦΟΥ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ.... ΟΛΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΖΩΗ! ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΕΙΤΑΙ? ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ? ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΕΓΩ ΠΗΓΑΙΝΑ ΛΥΚΕΙΟ, ΣΥΝΕΔΡΟΙ ΗΤΑΝ ΠΑΛΙ Η ΧΡΥΣΑ, Ο ΤΣΩΚΑΣ, Ο ΝΑΟΥΜ...ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟ ΠΑΙΔΙ...ΠΑΛΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΗΓΑΝ...ΦΟΥΛ ΓΙΑ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "Σύσταση και συμμορία",
    Εγκληματική οργάνωση και μαφία, διέλυσε τον τόπο και τον παρέδωσε βορά στις τράπεζες.
    Και αντί να αυτοκτονούν από ντροπή, έχουν τα μούτρα και εμφανίζονται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. με τύπους σάν τήν Μούσιου ή τον Αναστασιάδη στην Μελίτη σίγουρα θα..."ανασυγκροτηθήτε" (για οριστική έξοδο).Τα λάθη σας θα τα πληρώσετε ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ κύριοι και κυρίες του χρεοκοπημένου ΠΑΣΟΚ της κλεπτοκρατίας των μνημονίων .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.