Κυριακή 7 Απριλίου 2013

Πρώτος και με τη βούλα ο Αμύντας στις γυναίκες

2 μόλις αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος της Α2 Γυναικών (Κέρκυρα εντός και Φιλώτα) οι παίκτριες του Νίκου Γιώσκου με τη εκτός έδρας νίκη που πέτυχαν επί του Εθνικού Κοζάνης με 20-29, κατέλαβαν και τυπικά την πρώτη θέση του 2ου ομίλου. Πλέον άπαντες στον σύλλογο περιμένουν να μάθουν ποια εκ των Προσοτσάνη Δράμας ή Μακεδονικού Θεσ/νίκης, θα τεθεί αντίπαλος τους στον αγώνα -μπαράζ- που θα κρίνει την άνοδο στην Α1.
Η ομάδα του Νίκου Γιώσκου, με διάθεση και σθένος στο ανασταλτικό κομμάτι, απέσπασε ουκ ολίγες φορές την μπάλα από τις παίκτριες της Κοζάνης, οι οποίες αξιοποιήθηκαν ενδεδειγμένα στην επίθεση, κλείνοντας το ημίχρονο με διψήφια διαφορά τερμάτων 5-15 (+10).
Στην επανάληψη το σκηνικό δεν άλλαξε, με πλουραλισμό στο σκοράρισμα και κορυφαία την Τσιομπάνου 10γκ, η ομάδα του Αμύντα Αμυνταίου συνέχισε τις υψηλές πτήσεις στην απόδοση της, ενώ ο Εθνικός αδυνατούσε να βρεί τις ανάλογες απαντήσεις και ετσι παρά τα 6γκ της Ντουρμσχι, δεν κατάφερε να αποφύγει την ήττα.
Για την ομάδα του Αμύντα η τερματοφύλακας Κόρρα Πανδώρα σχολίασε: « Είχαμε σταθερή απόδοση καθ όλη την διάρκεια του παιχνιδιού, με όπλα μας την άμυνα, δεν επιτρέψαμε στον Εθνικό να βρει διαδρόμους προς την εστία μας, ενώ εμείς, αξιοποιήσαμε όλες τις ευκαιρίες που μας δόθηκαν για να σκοράρουμε και έτσι πήραμε διαφορά ασφαλείας από το πρώτο ημίχρονο, την οποία δεν δυσκολευτήκαμε να διατηρήσουμε στην συνέχεια».
Δεκάλεπτα: 3-7, 4-10, 5-15 (ημχ), 9-18, 13-25, 20-29
Διαιτητές: Μαυρίδης Π. – Τομίδης Ι.
Εθνικός Κοζάνης: (Γ. Παπαδόπουλος- Ν. Βλάχος): Τανιγιάζοβα, Τρέμμα 3, Καλαιτζόγλου 4, Ιωαννίδου 3, Γεροκώστα 3, Χαζχαμουντ-Βελ 1, Γκουζγκούνη, Ντούρμσχι 6, Παπαργύργη, Σουλιου, Τσανακτσίδου, Μπαδασόκλη.
Δίλεπτες Αποβολές: 3 Πέναλτι: 2/3
Αμύντας Αμυνταίου (Ν. Γιώσκος): Κόρρα (τφ), Γιαπουτζή (τφ), Μπάντη 4, Γεωργιάδου 1, Παπαβασιλείου 4, Ηλιάδου, Ρακοπούλου, Σκόδρα Τζ. 4, Τσένκο 3, Τσιομπάνου 10, Πάνου 1, Σκόδρα Τ. 2.
Δίλεπτες Αποβολές: 4 Πέναλτι: 0/1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.