Κυριακή 7 Απριλίου 2013

330 συμμετοχές στο Thessaloniki Cup

Πέρα και πάνω από κάθε φαντασία ήταν η μαζική συμμετοχή Ελλήνων και Βαλκάνιων αθλητών στο Κύπελλο Θεσσαλονίκης που με ιδιαίτερο μεράκι οργάνωσαν τα στελέχη του Μέγα Αλέξανδρου Θεσσαλονίκης (κ.κ. Ι. Πασχαλίδης και Ι. Μανομενίδης) και πραγματικά τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια.
Στο αγωνιστικό κομμάτι η χορηγική συνεργασία της Ιωάννας Χρήστου με την Εταιρεία «TOTTIS SKI CENTER» επισφραγίσθηκε με το χρυσό μετάλλιο και την υπέροχη απόδοση της Ολυμπιονίκη μας.
Η Ελισάβετ Στάντσιου, λίγες μόνο ώρες πριν ταξιδέψει για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο Πόρετς της Κροατίας, επιβεβαίωσε την πολύ καλή της φόρμα με το χρυσό μετάλλιο, επίσης. Ο Ιορδάνης Ηλιάδης κέρδισε το ασημένιο μετάλλιο ενώ χάλκινα κέρδισαν ο «φοβερός» Σωτήρης Σωτήρας (ανέτρεψε σκόρ 9-14 σε 15-14 στα προημιτελικά) και η Ξένια Κωσταντίνου.
Στα -13 η Νέλη Γεροσίδερη «χρυσώθηκε» κόντρα στην Αντωνία Απιδοπούλου και στ’ αγόρια το νέο αστεράκι έχει το όνομα Δημήτρης Μοσχόπουλος (2ος).
Σήμερα Κυριακή 7 Απριλίου οι αγώνες συνεχίζονται με το Ξίφος Μονομαχίας -13 ενώ ταυτόχρονα η αποστολή του Ο.ΞΙ.Φ. θα ταξιδέψει στην Κροατία.
Την επόμενη εβδομάδα 8μελης αποστολή θα συμμετέχει στο Διεθνές Κύπελλο της Σόφιας – Βουλγαρία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.