Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013

Σύσκεψη για το σχέδιο «Αθηνά» συγκαλεί ο δήμαρχος Φλώρινας με αιχμές κατά της κυβέρνησης

Κόλαφος το κείμενο του σχεδίου «ΑΘΗΝΑ» του Υπουργείου Παιδείας, σύμφωνα με το οποίο καταργείται το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας και μεταφέρεται στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας.
Δυστυχώς, η κυβέρνηση λειτουργεί με σκοπιμότητες και με όρους παρελθόντος, που είναι αντίθετες με τα συμφέροντα της περιοχής πολιτιστικά, οικονομικά, εθνικά.
Επικράτησε η κοντόφθαλμη πολιτική που καταστρέφει την περιοχή μας και τους ανθρώπους της, κόντρα στους αγώνες μας και τις ομόφωνες αποφάσεις των φορέων μας για ένα πανεπιστήμιο που θα αποτελεί μοχλό ανάπτυξης και εθνικής θωράκισης.
Καταγγέλλουμε όλους όσους συμμετείχαν στη διαμόρφωση της πρότασης αυτής του σάπιου πολιτικού συστήματος, που τιμωρεί για άλλη μια φορά τον τόπο μας και τον οδηγεί στην καταστροφή. Που δεν μπόρεσαν να αντιληφθούν την αγωνία μας για την παραμονή των Τμημάτων στην πόλη μας, που αποτελεί αναγκαιότητα ζωής για όλους μας.
Στην εφιαλτική πρόταση να κλείσουν οι Σχολές και τα Τμήματα στην πόλη μας, στην εφιαλτική προοπτική της τρομακτικής καταστροφής του παρόντος και του μέλλοντος των Φλωρινιωτών η απάντηση είναι μόνο μία: ΑΓΩΝΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ. Η τοπική κοινωνία πρέπει να αντιδράσει δυναμικά και άμεσα.
Πολίτες και τοπικοί φορείς, ενωμένοι και αποφασισμένοι, μπορούμε να ανατρέψουμε την εφιαλτική πρόταση διαβούλευσης για το μέλλον της περιοχής και των παιδιών μας.

Γι’ αυτό η παρουσία όλων μας στη συγκέντρωση της Παρασκευής 01.02.2013 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δήμου Φλώρινας στο νέο πάρκο στις 20:30 είναι απαραίτητη.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

13 σχόλια:

  1. Εσύ ρε Δήμαρχε από ποιο κόμμα είχες τη στήριξη για να εκλεγείς; Εκεί δε θα ξαναπάς να σου ξαναδώσουν χρίσμα;
    Μη μας δουλεύεις λοιπόν.
    Εκτός άμα πεις ότι φεύγεις από αυτό το κόμμα. Τότε θα σε χειροκροτήσουμε και θα είμαστε μαζί σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μάλλον μας δουλεύει ο κύριος, εδώ και ένα χρόνο όλοι ξέρουν ότι πάνε να κλείσουν κάποια τμήματα στην πόλη της Φλώρινας, όλοι τους (βουλευτές,δήμαρχος,περιφεριάχης,αντιπεριφεριάρχης)δεν είχαν ακούσει τίποτα?? δεν έχουν κάνει απολύτως καμία ενέργεια να κρατήσουν τις σχολές στη Φλώρινα. Εκ των υστέρων αφού ανακοινώθηκε το σχέδιο Αθηνά,θα βγούν κάποιες φωνές διαμαρτυρίας όπως η σημερινή. Τώρα ξύπνησαν?? τώρα αποφάσισαν να αντιδράσουν?? Παλια ο Κωτσόπουλος (δήμαρχος) μόνος του κατάφερε και κράτησε την Παιδαγωγική Ακαδημία στη Φλώρινα,σκεφτείται πόσο λίγοι είστε άρχοντες του νομού μας που όλοι μαζί εσείς δεν καταφέρατε να κάνετε τίποτα!!!
    ΥΓ Αν είστε όμως τόσο θυμωμένος και εξαγριωμένος όπως δηλώνετε στην ανακοίνωση υπάρχει και ο δρόμος της παραίτησης ως ένδειξη διαμαρτυρίας, τότε θα μας πείσετε για το αληθινό ενδιαφέρον σας, παράλληλα θα ξεσηκώσετε και το λαό της Φλώρινας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΘΑ ΚΟΨΟΥΝ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ Η ΚΑΜΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΕΦΑΝΩΝ....

    ΡΕ ΠΑΝΤΑ ΜΑ ΠΑΝΤΑ ΑΦΟΥ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΚΛΑΙΤΕ

    ΑΦΟΥ ΕΙΣΤΕ ΑΝΑΞΙΟΙ ΓΙΑ ΣΧΟΛΕΣ ΚΑΝΤΕ ΦΥΛΑΚΕΣ(ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ)

    ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΣΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ -ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗ
    ΣΤΟ ΚΟΛΥΜΒΥΤΗΡΙΟ
    ΣΤΟ ΚΑΖΙΝΟ
    ΣΤΗΝ ΕΓΝΑΤΙΑ
    ΣΤΟΝ ΖΩΟΛΟΓΙΚΟ ΚΗΠΟ-ΠΙΣΙΝΑ
    ΣΤΟ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΟΚΟ

    ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΔΕΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΠΟΥ ΑΝΑΠΝΕΟΥΜΕ

    ΡΕ ΑΝΤΕ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αναδημοσίευση.

    [....για ένα πανεπιστήμιο που θα αποτελεί μοχλό ανάπτυξης και εθνικής θωράκισης.]
    Αυτό το...[εθνικής θωράκισης]είναι όλα τα λεφτά!
    Εντάξει ρε να θωρακιστούμε εθνικά με το Πανεπιστήμιο!Λες και αυτό μας θωρακίζει!
    Ρε ή είσαι θωρακισμένος εθνικά από μόνος σου ή δεν είσαι!΄Αν μπορείς και αν θέλεις βέβαια...
    αυτά δεν είναι πάντα στο "χέρι" σου!
    Βλέπουμε την εθνική "θωράκιση" στα άλλα πανεπιστήμια!
    Ναααααααααά κάτι εθνικές θωρακίσεις τόσο παχιές που τρομάζουν όλοι οι άλλοι λαοί!
    Δουλευόμαστε ρε;
    Αλλά μια και μιλάμε για εθνικές και μάλιστα θωρακίσεις...δεν θωρακίστηκε ο Δήμος από την ύπουλη πρωκτοθώπευση των νοβοζοριτών με κάποιο άρθρο τους ΣΤΗΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΤΕΘΝΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΕ ΘΩΡΑΚΙΣΗ 3 ΙΝΤΣΩΝ ΑΤΣΑΛΙΟΥ!
    Αυτά να μη τα ξεχνάμε μια και μιλάμε για εθνικές θωρακίσεις!
    Δηλαδή άλλα τα καβούρια και άλλα τα μανούρια....έτσι ε;
    Όπου και όπως μας βολεύει η εθνική πανοπλία!
    Εδώ θωράκιση μέσω πανεπιστημίου εκεί μούφα διχτυωτή θωράκιση και μούγκα!
    Ή είμαστε φορείς και δημόσια πρόσωπα ή δεν είμαστε!Έτσι είναι αυτά!Με τα εθνικά δεν παίζει κανείς!Και κυρίως τα πολιτικά πρόσωπα!
    Ρε μπας και γράφει άλλος τις ανακοινώσεις του Δημάρχου....και ξεχνάει απαντήσεις;
    Συντονιστείτε εκεί στο Δήμο ρε παιδιά!
    Αποφασίστε και βρείτε έναν εθνικό θωρακιστή να καθαρίζει για όλα!
    Πάρτε έναν σιδερά!

    Αλλά και σάπιο το πολιτικό σύστημα της χώρας!......ώπααατις!!!!...δηλαδή ο Νεοδημoκράτης Δήμαρχος ξεφορτώνει βοθροφόρο στο υπουργείο και στο κόμμα του τη Νέα Δημοκρατία;
    [Λιανίτιδα κόλλησε ο Δήμαρχος!]
    Γιατί το κόμμα του χτίζει και σχεδιάζει την "Αθηνά"!
    [Αυτή πάντως η αειπάρθενη Θεά[παρθενιά με πάχος υμένα 2εκ.σαν πέτρα από γρανιτένιο καλτερίμι ρε ούτε με αρίδα κοβαλτίου δεν διακορευόταν]ήταν πάνοπλη και θωρακισμένη και Εθνικά και πνευματικά.....από την γέννησή της!
    Η κολόφαρδη!...καθάρισε με τα εθνικά και τις θωρακίσεις άπαξ!]
    Από το οποίο κόμμα της Αγίας Ν.Δ.έχει το χρίσμα και μάλλον το ξαναθέλει ως "επίχρισμα"!....λίγο βρώμικο και σάπιο δεν θα είναι εάν το ξαναπάρει;
    Θα λερωθεί η πολιτική προσωπικότητά του και θα του βγει καμία ρετσινιά ότι συναλλάσσεται με την πολιτική σαπίλα!
    Εκτός εάν κατεβεί ανεξάρτητος και αυτόνομος!
    Μάλλον προς τα εκεί το πάει!
    ..οπότε εντάξει!Καλό αγώνα να έχει!
    [Αυτά παθαίνεις όταν ακούς λάθος κόσμο!]
    Να μη μπερδευόμαστε λοιπόν και να είμαστε θωρακισμένοι πάντα και σε όλα και στα εθνικά και στα σάπια κόλπα του συστήματος και του τοπικού και του Πανελλήνιου!
    Τώρα δείχνει ότι κάποιους δουλεύει!
    ...ή το κόμμα του[μάλλον πρώην κόμμα του]ή εμάς!
    Γιατί όπως φαίνεται από τον σχεδιασμό που κάνει το "σάπιο πολιτικό σύστημα" με ηγέτιδα δύναμη το άγιο κόμμα μας τη Νέα Δημοκρατία σε σχολές θα είμαστε πάλι αριθμητικά στα ίδια και το ξέρει!
    ...εκτός εάν δεν είναι καλά ενημερωμένος οπότε υπάρχει θέμα για την επάρκεια του ιδίου και των συνεργατών του!
    Αλλά μάλλον ποντάρει στα σίγουρα...θα το παίξει σκληρός και θα μας πουλήσει αυτό που θα γίνει έτσι και αλλιώς ως δικό του κατόρθωμα!
    Ωραίος είναι!
    Σε παραδέχομαι ρε θωρακισμένε!
    Ζήτω ρε η Νέα Δημοκρατία που δίνει χρίσματα και επιχρίσματα από δω και από κει λες βαφτίζει
    νεοφώτιστους παγανιστές και μετανοημένους αλλόθρησκους για κερδίσουν σε αυτή την περίπτωση την χαμένη πολιτική ψυχή τους και να είναι άξιοι και επαρκείς άρχοντες ώστε να στηρίζουν την διακυβέρνηση τον τόπου στα δύσκολα και στα εύκολα προς όφελος του Περήφανου Ελληνικού Έθνους που χρειάζεται μονίμως Θωράκιση!
    Έναν λαμαρινά και έναν μπετατζή ρε παιδιά μάλλον χρειαζόμαστε!
    Η "Αθηνά" δεν είναι το πρόβλημα του τόπου!
    Όχι άλλη δημαγωγία με τέτοια θέματα!
    Φτάνει πια το δούλεμα από όλους σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΑΤΗ...ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΣΧΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ....ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ!!!!!!!!!!ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΚΟΜΒΟΣ, ΜΕ ΛΙΜΑΝΙ,ΣΤΡΑΤΟ ΑΤΕΛΕΙΩΤΟ,ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΙΕΣ ΚΑΙ.........50.000--60.000 ΦΟΙΤΗΤΕΣ.ΣΧΟΛΕΣ ΔΕΝ ΚΛΕΙΝΟΥΝ.ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΜΗΠΩΣ ΚΑΚΩΣ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΕΔΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. BΟΣΚΟΠΟΥΛΕ ΕΙΣΑΙ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΣ ΤΑ ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΙΑ ΔΑΚΡΥΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΧΟΛΕΣ ΠΟΥΛΑ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΙΑΤΕΣ ΠΟΥ ΣΕ ΨΗΦΙΖΑΝ. ΟΣΟ ΕΙΣΟΥΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΧΟΛΕΣ ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ. ΝΑ ΣΟΥ ΧΑΡΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΠΟΥΡΝΟΥΖΟΠΕΤΣΕΤΑ ΠΟΥ ΙΔΡΩΚΟΠΗΣΕΣ ΕΠΙ ΕΦΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΝ ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ . ΤΩΡΑ ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ "ΔΙΑΜΑΡΤΙΑ" ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΩΜΜΑ ΤΗΣ ΝΔ ΣΟΥ ΣΤΕΡΗΣΕ 2 ΑΧΡΗΣΤΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΒΓΗΚΕΣ ΝΑ ΕΚΒΙΑΣΕΙΣ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΩΝ .ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΧΤΥΠΙΕΣΕ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΕ ΕΙΣΑΙ Τ Ε Λ Ε Ι Ω Μ Ε Ν Ο Σ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Με τέτοιο δήμαρχο, τι να τις κάνουμε τις κυβερνήσεις;; όταν κάποιοι "φωνάζουν" ,ίσως ανεπαρκώς και με τη συνήθη ασυνέπεια, κάποιοι άλλοι έχουν τα αυτιά τους κλειστά!απλά τυχαίνει να τα άνοιξαν πάνω στον κρότο..τον κατά λοιπούς αναμενόμενο!!Τουλάχιστον προκλητικό το κείμενο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Όταν όλοι εμείς οι φοιτητές, η ζωή της δικής σας πόλης, κατεβαίναμε σε πορείες διαμαρτυρίας και φωνάζαμε πως το Πανεπιστήμιο κλείνει κάντε κάτι, εσείς πού ήσασταν κύριε Δήμαρχε;;; εεε;;; πάρτε λοιπόν αυτό που σας αξίζει!! Μια από τις ομορφότερες πόλεις θα γίνει το τελευταίο χωριό της Ελλάδας...
    Με "εκτίμηση",
    μια περαστική φοιτήτρια που νοιάζεται πιο πολύ από τους ντόπιους....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εσείς καλά κάνετε και σκέφτεστε τις τσέπες σας αλλά αυτό δέν απασχολεί καθόλου ούτε την κυβέρνηση,ούτε την Τρόικα΄,ούτε και κανέναν άλλο!Τα τμήματα του πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας στην ουσία υπολειτουργούν.Αυτά είναι έξοδα για το κράτος,το οποίο τώρα κοιτάει να κόψει απο παντού,αλλά είναι και ανούσια έξοδα καθώς δέν υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης!Υπάρχουν τρομερές ελλέιψεις και στις εγκαταστάσεις και στη διοίκηση και γενικότερα επικρατεί ένα αλαλούμ ακόμη και στα προγράμματα σπουδών!Βγαίνουν μερικοί και ζητάνε την παραμονή του τμήματος Βαλκανικών σπουδών στη Φλώρινα και απλά να γίνει αναβάθμιση του τμήματος.Διερωτάται κανείς απ'όλους αυτούς εάν υπάρχει οικονομική δυνατότητα για κάτι τέτοιο η απλά σκέφτεται οτι άν φύγει το τμήμα θα πληγεί η οικονομία της Φλώρινας???Τα καλά και συμφέροντα της ψυχής ημών!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΥΤΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΛΕΙΑΝ ΘΕΤΙΚΗ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΒΑΛΚΑΝΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ.ΜΠΟΡΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΑΚΡΙΒΕΣΤΕΡΑ ΤΗΝ ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ 'ΑΘΗΝΑ' Η ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΩΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΗ Η ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥ ΧΑΡΤΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΣΑΣ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΕΙ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΕΥΟΙΩΝΟ ΜΕΛΛΟΝ ΑΛΛΑ ΑΠΟΣΚΟΠΕΙ ΣΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΙΔΙΩΤΩΝ.ΕΜΕΙΣ ΩΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΕΠΙΘΥΜΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΑ ΕΦΙΚΤΟ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΜΗΝ ΣΤΑΘΕΙΤΑΙ ΕΜΠΟΔΙΟ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΘΕΤΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΜΑΣ.ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΔΕΝ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΚΑΤΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΒΑΛΚΑΝΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ.
    ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ, ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΑΚΙ ΓΝΩΣΤΟ. ΟΠΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΜΑΣ ΦΟΒΗΘΗΚΑΝ ΠΟΥ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΚΑΜΕ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ. ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΘΕΙΣ, ΤΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΣ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ Κ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ. Ο ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑ. ΠΡΟΤΙΜΑ ΝΑ ΣΚΥΒΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΕΣΤΟΣ.ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΟ ΚΟΡΟΙΔΟ , Ο ΓΛΥΦΤΗΣ, Ο ΒΟΛΕΜΕΝΟΣ. ΤΩΡΑ ΟΛΑ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ. ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΕΣ ΘΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΣΧΕΔΟΝ ΤΟ ΜΙΣΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΑ Η ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ. ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΨΩΝΙΣΟΥΜΕ Κ ΘΑ ΑΠΟΛΥΟΝΤΑΙ Η ΘΑ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ. ΤΟ ΤΡΕΝΟ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ? ΤΟ ΚΑΖΙΝΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΛΥΣΗ ΑΛΛΑ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΔΙΝΟΥΝ ΖΩΗ, ΡΥΘΜΟ Κ.ΖΩΝΤΑΝΙΑ ΣΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ. ΤΕΛΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ο Ορεσίβιος Βιγλάτωρ6 Φεβρουαρίου 2013 στις 9:27 μ.μ.

    Πως κατάντησε η χαράδρα !..ΣΑΝ ΠΑΡΔΑΛΟΣΤΟΛΙΣΜΕΝΟ ΣΙΝΙΑΚΙ ! Κλείνουν στρατόπεδα-υπηρεσίες-σχολεία-ταχυδρομεία... ανοίγουν φυλακές -καζίνο -τρελοκομεία (ίσως και νέου τύπου μπορντέλα σε βίλες αμαλίας με το κόκκινο φωτάκι για σήμα στην είσοδο ).Πουλούν χάντρες και καθρεφτάκια..Πίναν τσίπουρα τρώγαν φασόλια ΚΑΙ τσιρόνια...ζούσαν το βίτρουαλ ρεάλιτι με γλέντια φαγοπότια ταξιδάκια χορούς και ντόπικα πανηγύρια...ΜΑΡΟΥΛΛΟΦΥΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΟΛΛΑ ΜΟΙΡΑΖΑΝ .. Σήμερον εν ¨Σωτήρω έτος 2013" καπότιν εορτής πολλά τραγούδια λαλάνε η λαλάμε ..Ω ΛΕΛΕ ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΠΩΣ ΤΖΟΥΖΕΙ Η ΤΣΟΥΣΚΑ...Κάπου τα είχα διαβάσει όλα αυτά πρίν χρόνια ...κάποιος τΑΒΓ σας τα είχε πεί...Kάποιος "παλαβός" βαρούσε την καμπάνα μα που να ακούσουν οι κωφοί οι άλαλοι και οι μπαλαλοι της χαράδρας; κοιμόντουσαν όρθιοι τον ύπνο του δικαίου επι χρόνια ..και κάποιοι μαζικώς λίαν απότομα εξυπνήσαν ...πετάν παγάκια και δάκρυα κουνάν μαντήλιααα ....άχ καημένη μου χαράδρα ...καληνύχτα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. τώρα θυμήθηκες βοσκόπουλε το σχέδιο αθηνά?τώρα που κατατέθηκε?νωρίς ξύπνησες από τον λήθαργό σόυ και από το απατηλό σου όνειρο ότι θα ξαναβγεις δήμαρχος..γύρνα λοιπόν στο κρεβατάκι σου γιατί όσο χώνεις το χεράκι σου χειρότερα τα κάνεις τα πράγματα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.