Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013

«Να σπάσει το απόστημα κάποιων βολεμένων στη ΔΕΗ»

Συνάδελφοι, Συναδέλφισσες,
εδώ και καιρό προσπαθούμε να βγάλουμε στην επιφάνεια αυτά που συμβαίνουν πίσω από τις κλειστές πόρτες κάποιων Διοικητικών. Αυτό το λέμε γιατί: η Συντεχνία έχει αρκετά καλυμμένα τα νότα της (κόμματα, επενδυτές, μεγαλοεργολάβοι, ευνοούμενοι συνδικαλιστές, κλπ.) όλοι σε ένα καζάνι.
«Το αλάτι πάντα πειράζει».
Ζητήσαμε και ζητάμε την στήριξή σας έτσι ώστε να σπάσει το απόστημα που όλοι βλέπουμε και κανείς δεν θέλει να το σπάσει.
Μετά την επιστολή μας την 29/12/2012 με τίτλο «ΕΛΕΟΣ», στο Ορυχείο Μαυροπηγής ξεσκεπάστηκαν τα προσωπεία των Ισχυρών. Με το πρώτο λάλημα ξεφορτώθηκαν ευθύνες. Μάλιστα προσπάθησαν να πείσουν πως για την κακοδιαχείριση της τέφρας μόνοι φταίχτες ήταν-είναι οι Εργοδηγοί.
Και ρωτάμε: Αυτοί υπογράφουν τiς συμβάσεις; Τους δόθηκε άλλη λύση;
Ερευνώντας μάθαμε ότι μια επένδυση προ λίγων ετών έχει παροπλιστεί ενώ στοίχισε στην επιχείρηση αρκετά χρήματα.
Ποιος ο λόγος που ο Α5 Μαυροπηγής παροπλίστηκε; Eχει κάνει απόσβεση του κεφαλαίου επένδυσης; Βολεύει στο Ορυχείο να υπάρχει μόνο μια έξοδος λιγνίτη προς τον ΑΗΣ Πτολεμαΐδας; Είναι πιο συμφέρον οι εργολαβίες; Ας ακουστούν οι τιμές.
Κύριοι δεν είχαμε και δεν έχουμε πρόθεση να αμφισβητήσουμε καμία εργασιακή συμπεριφορά από την οποία έχει όφελος η επιχείρηση που εργαζόμαστε ΟΛΟΙ.
Όμως καθημερινά αποδεικνύεται ότι κάποιοι (βολεμένοι) οι οποίοι υπηρετούν την επιχείρηση κάνουν λάθη… που στοιχίζουν.
Κύριοι, Κυρίες,
πιστέψτε στην ατομική σας προσφορά και μην δειλιάσετε να εκτροχιάσετε το τρένο όταν καταλάβετε ότι κάποιοι αρμέγουν την Αγελάδα Δ.Ε.Η και κλέβουν τον ιδρώτα σας για ιδίων όφελος.

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΧΕΙΡΙΣΤΩΝ Λ.Κ.Δ.Μ. - Δ.Ε.Η. Α.Ε.

2 σχόλια:

  1. ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΣΤΗ Δ.Ε.Η. ΕΧΟΥΝ ΕΙΔΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΣΤΟ ΤΙΜΙΟΛΟΓΙΟ. ΕΧΟΥΝ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΚΛΑΔΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. H ζήλεια και η μικροψυχία σε αυτήν την πόλη, συνδυαζόμενες με την βλακεία, μας έχουν ξεφτιλίσει εντελώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.