Σάββατο 19 Μαΐου 2012

Πολιτικό «ΒΕΡΤΙΚΟ»!

Δεν μπορείς να τους παρακολουθήσεις με κανέναν τρόπο!!!
Στις 7 Μαΐου 2010, ο Σαμαράς διαγράφει την Ντόρα επειδή ψήφισε ΝΑΙ στο Μνημόνιο, ενώ η γραμμή του κόμματος ήταν ΟΧΙ και αυτή με δήλωση της μιλάει «για απόλυτο κατήφορο της ΝΔ».
Το Νοέμβριο του 2011, διέγραψε 21 βουλευτές του επειδή ψήφισαν ΟΧΙ στο Μνημόνιο, επειδή η γραμμή του κόμματος ήταν ΝΑΙ.
Μετά κάποιοι από τους διαγραφέντες είχαν επαφές με την Ντόρα για να ενταχθούν στη Δημοκρατική Συμμαχία, που έλεγε ΝΑΙ στο Μνημόνιο, ενώ αυτοί είχαν διαγράφει επειδή είπαν ΟΧΙ.
Η Ντόρα συζητούσε το ενδεχόμενο ένταξης στο κόμμα της αυτών που ψήφισαν ΟΧΙ, ενώ η ίδια έλεγε ΝΑΙ, κατηγορώντας τον Σαμαρά για «πολιτική σχιζοφρένεια».
Ο Σαμαράς μαζεύει πίσω αυτούς που διέγραψε όταν ψήφισαν ΟΧΙ, ενώ έπρεπε να ψηφίσουν ΝΑΙ, εξαιρώντας βουλευτές όπως την Βόζεμπεργκ, η οποία είχε αντιδράσει πολύ «ήπια» στη διαγραφή της, και εντάσσοντας στα ψηφοδέλτια βουλευτή που τον είχε κατηγορήσει για «υποτέλεια και καιροσκοπισμό».
Τώρα, μετά τα αποτελέσματα της 6ης Μαΐου, ακούγεται ότι θα τοποθετήσει την Ντόρα επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας και τους άλλους «ανανήψαντες», σε εκλόγιμες θέσεις των ψηφοδελτίων της ΝΔ, στερώντας τη βουλευτική έδρα από κάποιους συνεπείς βουλευτές του κόμματος του, για να κάνει πράξη το «κεντροδεξιό ευρωπαϊκό μέτωπο».
Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε. Εγώ ΖΑΛΙΣΤΗΚΑ!
Είπαμε ΟΧΙ στην «μονολιθικότητα των απόψεων», αλλά και το δικό του δεν έχει προηγούμενο!!!

Υ.Γ.1.Υποψιαζομαι ότι δεν είναι τυχαίο που συγκατοικούσε με τον έτερο «αγόμενο και φερόμενο», της ελληνικής πολιτικής ζωής. (Τον ΓΑΠ ντε!)
2.Φαντάσου αυτός να καλούνταν να συνθέσει τις συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ!
3. Δεν ξέρω αν οι «πολιτικές δυνατότητες» του Σαμαρά, έχουν κάποια σχέση με την ανοδική πορεία, που έχει η Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία, πάντως στις «κωλοτούμπες» δεν πιάνεται!

«ΜΕΡΜΗΓΚΑΣ»

8 σχόλια:

  1. gia gelia kai gia klamata...kinisi pou evnoei ton syriza....eite logw vlakeias pou tous dernei eite akoma kai epitides gia na vgoun ithelimena deyteroi twra pou zorizontai kai vlepoun oti ta kanane skata kai theloun na skasei h bomva sta xeria tou syriza gia na vgainoun na lene alles makakies meta kai na kanoun nees kwlotoubes...i dithen swtires...eleoinoi kai afereggyoi kai eythinofovoi...i apolyti xeftila....kalytera na pane na kryftoune san ton bouli poy tolmoun akoma kai emfanizontai

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αυτα να τα δειτε οι μ@λ@κ@ς που θα τους δοσετε ψηφω για να σασ ψοφισουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ypothetw ma...kes ennoeis aftous pou tha psifisoun xana nd-ntora-ypolleimata karantzaferi kai oti alli kwlotouba perisevei....epitaktiki i anagi allagis onomatos tou kommatos..."Nea oti nanai, opws katsei, opws volevei"

      Διαγραφή
  3. gia ton kolotoympa tsipra koybenta den lete. kataggelia mnimonioy proeklogika epanadiapragmatefsi meteklogika ..eiste oloi mazi ta limata tis metapoliteysis ..ean kapote kapoion legan kolotoympa eseis oli mazi eiste salto mortale ston gkremo kai stin xaradra ...kotes kokoria poy ta rixnei i mia kota stin alli ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. φτάνει με την παραπληροφόρηση....υπάρχει και η καταγγελία του μνημονίου ως μέτρα και η επαναδιαπραγμάτευση του χρέους σε νέα αναπτυξιακή βάση με θυσίες μεν, δηλαδή μέτρα (κανείς δεν λέει ουτε πιστεύει ότι ο δρόμος είναι στρωμένος με ροδοπέταλα εδώ που φτάσαμε), τα οποία όμως θα είναι προς όφελος του κόσμου και κάπου θα βγάζουν....γιατί τα τωρινά μέτρα είναι φάυλος κύκλος και πάνε αποκλειστικά για την εξυπηρέτηση του χρεόυς και των δανειστών....υπαρχει Έλληνας (απο τα άκρα δεξιά μέχρι τα άκρα αριστερά) που δεν το έχει νιώσει αυτό το πράμα?? ουτε μοιρολατρικα μοσχάρια είμαστε ούτε τζαμπατζήδες....αλλαγή ζητούμε και διαφορετική προοπτική....αφού δεν τσουλάει το πράμα ως έχει...και λύματα προφανώς είναι όσοι άσκησαν και διαχειρίστηκαν εξουσία με τα αποτελέσματα που όλοι βιώνουμε....ας ασκήσει και ο συριζα και τον κάνουμε μετά λύμα.

      Διαγραφή
  4. Ενώ εσείς που θα ψηφίσετε ΣΥΡΙΖΑ τα πιάσατε τα λεφτά σας! Ξυπνάτε κουτορνίθια θα μας κάνουν ότι θέλουν οι αναρχικοί! Τη νομίζετε ότι είναι στον ΣΥΡΙΖΑ όλοι σαν τον εξαίρετο Γερμανίδη; Υπάρχουν δεκαέξι συνιστώσες, αυτό δεν είναι κόμμα, είναι όλα τα αναρχοκουμούνια που κάνανε μια μεγάλη παρέα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΗΝ ΨΗΦΙΖΕΤΑΙ ΣΥΡΙΖΑ, ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ , ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ, ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΛΛΗΤΟΙ ΤΟΥ. ΘΑ ΜΕ ΘΥΜΗΘΗΤΕ... ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ. ΕΝΑ ΤΣ@@ΤΣ@Κ@ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΟΣΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΑΝΙΔΕΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.