Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

Συνεχίζουν την αποχή τους οι δικηγόροι της Φλώρινας

Η Γενική Συνέλευση των μελών του Δικηγορικού Συλλόγου Φλώρινας συνήλθε σε έκτακτη συνεδρίαση και αποφάσισε τη συνέχιση της αποχής των μελών του Συλλόγου από τα καθήκοντά τους έως και την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012 και την κλιμάκωση εν γένει των κινητοποιήσεων κατά των μέτρων απαξίωσης και εξόντωσης των δικηγόρων.
Σημειώνεται ότι το ερχόμενο Σάββατο (18-2-2012) θα συνεδριάσει στην Αθήνα η Ολομέλεια των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας προκειμένου να ληφθούν αποφάσεις για την πορεία των κινητοποιήσεων και το συντονισμό των δράσεων με άλλους επιστημονικούς φορείς.

Για το Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Δημήτριος Π. Στεφανίδης
Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Αλέξανδρος Ν. Σιάμκουρης

2 σχόλια:

  1. Βρε άντε και..... Ακούς εκεί "μέτρα απαξίωσης και εξόντωσης των δικηγόρων". Έχετε ξεσκίσει το κοσμάκη με αυτά που παίρνετε, 150 ευρώ είναι ένα παράβολο (τετραπλότυπο) για μονομελές και παίρνετε 1500!!! Υπάρχουν μεγαλύτεροι απατεώνες από εσάς?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το λεγόμενο τριπλότυπο είναι οι κρατήσεις του δικηγόρου. Η αμοιβή συμφωνείται ελεύθερα ανάλογα με την φύση της υπόθεσης και δική ΣΑΣ ευθύνη είναι να την διαπραγματευτείτε και να ζητήσετε απόδειξη. Μάλλον δεν έχετε ιδέα για το τί επικρατεί. χορτάσαμε "κουραδόμαγκες"

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.