Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

Στο «σκαμνί» ο δήμαρχος Φλώρινας;

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ηλεκτρονικής έκδοσης της εφημερίδας «Κρουά Κρουά», ο δήμαρχος Φλώρινας Γιάννης Βοσκόπουλος, αλλά και η πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Φλώρινας Ζέτα Ρίζου, θα καθίσουν στο εδώλιο του κατηγορουμένου, στις 13 Ιουνίου 2012, για ηθική αυτουργία σε παράβαση καθήκοντος από κοινού και κατ' εξακολούθηση.
Καθώς το θέμα είναι πια ιδιαίτερα σοβαρό, μεταφέρουμε αυτή την είδηση με κάθε επιφύλαξη και απλά απευθύνουμε ερώτημα προς το δήμαρχο Φλώρινας για το αν κάτι τέτοιο ισχύει ή όχι.

14 σχόλια:

  1. επιτελους φαινεται οτι λειτουργει η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ !!!
    επιτελους πρεπει να πληρωσουν για αυτα που κανανε. επιτελους η αλλαζονεια πληρωνεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. περιμένεις εσύ τώρα, να σου απαντήσει ο δήμαρχος. Τραγούδα. Η κρουα δεν λέει ψέμματα. Το λέει ξεκάθαρα. Αμφιβολία καμία.

      Διαγραφή
    2. Αγαπητέ αναγνώστη, κανείς δεν είπε ότι λέει ψέματα. Απλά, ο δήμαρχος οφείλει να τοποθετηθεί για το θέμα.

      Διαγραφή
  2. Σιγά η πλουά-πλουά μη σκίσει κάνα καλτσόν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να είναι ελαφρύ το σκαμνί που θα κάτσουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ κ. ΚΡΟΥΑ ΚΡΟΥΑ. ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΕ ΜΕΤΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΜΕ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ. ΑΝ ΑΣΚΗΘΕΙ ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΜΑ. ΑΝ ΔΕΝ ΑΣΚΗΘΕΙ Η ΔΙΩΞΗ, ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΟΥΤΕ ΘΕΜΑ ΟΥΤΕ ΕΙΔΗΣΗ. ΑΠΛΑ ΦΗΜΗ.

      Διαγραφή
    2. Καλά τώρα εσύ περιμένεις από την Ντόρης να γράψει κάτι που να ισχύει; Ότι γράφει είναι κουτσομπολιά και του τύπου άκουσα, μου είπαν, φημολογείται κλπ. Ποιές δημοσιεύσεις της είναι στοιχειοθετημένες. Εάν έχει κότσια ας γράψει επώνυμα και χωρίς επιφύλαξη και "φημολογείται" η κρουά.

      Απορώ πως την διαβάζετε... γιατί απότι φημολογείται πάει να κλείσει η εφημερίδα της και ψάχνει για "ειδήσεις". Φημολογείται ότι ο εκλεκτός της Αλτίνης είναι πίσω από την κρουά και ότι αυτός είναι το αφεντικό και αυτή απλά μια γραφικιά για την μόστρα. Αν δεν είναι έτσι ας τα διαψεύσει η Ντόρης... θα χαρούμε πολύ να μάθουμε τι ρόλο έχει στην κρουα ο Αλτίνης.

      Διαγραφή
  4. .. Κυρίως για τα άλλα που έρχονται....

    Ν 3852/2010 (Καλλικράτης)

    Αρθρο : 236

    Έκπτωση εξαιτίας καταδίκης

    1. Οι περιφερειάρχες, οι ανππεριφερειάρχες, οι δήμαρχοι, οι δημοτικοί και περιφερειακοί σύμβουλοι, οι σύμβουλοι των δημοτικών και τοπικών κοινοτήτων και οι εκπρόσωποι τοπικών κοινοτήτων εκπίπτουν αυτοδικαίως από το αξίωμα τους:
    ………
    2. α. Οταν γίνεται παραπομπή για κακούργημα με αμετάκλητο βούλευμα ή με απευθείας κλήση, κατά της οποίας έχει εξαντληθεί το δικαίωμα προσφυγής, ο Ελεγκτής Νομιμότητας οφείλει να θέσει τον κατηγορούμενο σε κατάσταση αργίας, η οποία διατηρείται σε περίπτωση έκδοσης καταδικαστικής απόφασης του ποινικού δικαστηρίου. Εάν εκδοθεί αθωωτική απόφαση, η αργία αίρεται αυτοδικαίως και
    θεωρείται ως μηδέποτε επιβληθείσα.
    β.α. Εάν εκδοθεί καταδικαστική απόφαση του Ποινικού Δικαστηρίου, σε πρώτο βαθμό, για τα πλημμελήματα της προηγούμενης παραγράφου ή για κακουργήματα, ο Ελεγκτής Νομιμότητας οφείλει να θέσει τον καταδικασθέντα σε κατάσταση αργίας, ώσπου να εκδοθεί τελεσίδικη αθωωτική απόφαση, οπότε και αίρεται αυτοδικαίως, η αργία και το διοικητικό μέτρο θεωρείται ως ουδέποτε επιβληθέν.

    β.β. Για τους δημάρχους και τους περιφερειάρχες, ως καταδικαστική απόφαση, σε πρώτο βαθμό θεωρείται αυτή που εκδίδεται από το Τριμελές Ποινικό Εφετείο, σύμφωνα με το άρθρο 111 παράγραφος 7 του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είναι σίγουρο ρε παιδιά;
    Ας περιμένουμε λοιπόν την Δικαιοσύνη να μιλήσει!
    Πάντως είναι δεν είναι σίγουρο,κάποιοι,ήδη κινούνται(έρπονται)
    για την κατάληψη της θέσης του δημάρχου με διάφορες κινήσεις!!!
    Και μόνο με την φήμη της πιθανής έκπτωσής του από το αξίωμα...
    (που μέσα τους το εύχονται ολημερίς και ολονυκτίς ολόψυχα!!
    ..συνεχώς προσεύχονται με περισσή θέρμη για να συμβεί αυτό..
    ..και στον Θεό και στον Διάολο!!-εδώ λίγο περισσότερο...)
    ..κάνουν όνειρα και σχέδια τύπου Iznogood!...Θέλουν1 Θέλουν2 Θέλουν3!! να γίνουν Δήμαρχοι στη θέση του Δημάρχου!
    Απροκάλυπτα και χωρίς ενδοιασμούς παζαρεύουν τα ιμάτια της πλειοψηφίας για την ΠΑΡΤΗ τους και μόνο!!!!..και [εκτός πεδιάς].

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Για να μην υπάρξουν παρερμηνείες, η είδηση αυτή αναδημοσιεύεται με επιφύλαξη από εμάς. Η "Κρουά Κρουά" την έχει δημοσιεύσει κανονικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πάντως αν χρειστεί σκαμνί διαθέτω ένα από ξύλο γκορτσιάς....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γιατί ρε ποντικέ με επιφύλαξη; Αμφισβητείς ότι είναι έτσι; Αν το αμφισβητείς, πάρε στο τηλέφωνο τον Βοσκόπουλο και ρώτησέ τον στα ίσια. Θα σου απαντήσει όμως; Γιατί κι' εσένα δεν σε αγαπάει πολύ. Ή κανω λάθος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αγαπητέ αναγνώστη το θέμα είναι πάρα πολύ σοβαρό και η επιφύλαξη δεν έγκειται σε κάποια αμφισβήτηση, αλλά στο ότι οι πληροφορίες αυτές δεν είναι δικές μας. Όσον αφορά το δήμαρχο, στο κείμενο μας έχουμε ζητήσει από τον ίδιο να τοποθετηθεί, κάτι που οφείλει να κάνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. αν χρειατεί ''στόλτσε'' διαθέτω 'ενα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.