Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

Η επέτειος της Μάχης της Φλώρινας

Με επιμνημόσυνη δέηση στο στρατιωτικό νεκροταφείο, χοροστατούντος του Μητροπολίτη Φλωρίνης κ. Θεόκλητου, προσκλητήριο πεσόντων και κατάθεση στεφάνων πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί ο εορτασμός της 63ης επετείου της Μάχης της Φλώρινας (12/2/1949).
Ακολούθησε επιμνημόσυνη δέηση και στο χωριό Πρώτη, ενώ χθες πραγματοποιήθηκε σχετική εκδήλωση στον «Αριστοτέλη».
Παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες πολλοί ήταν αυτοί που τίμησαν την επέτειο, τόσο από τη Φλώρινα, όσο και από άλλες περιοχές της Β. Ελλάδας.

12 σχόλια:

  1. ΑΠΌ ΚΆΤΩ ΕΊΝΑΙ ΟΙ ΆΛΛΟΙ , ΠΕΤΑΜΈΝΟΙως κέραμοι και πλίνθοι σε ομαδικό τάφο .μερικοί- σύμφωνα με μαρτυρίες- ετάφησαν μισοπεθαμένοι τραυματίες,λέτε να ζουν ακόμη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αρκετά με αυτό το παραμύθι ότι θάφτηκαν ζωντανοί. Ήταν εκεί ο πατέρας μου και όσοι θάφτηκαν ήταν ΟΛΟΙ νεκροί. Να σημειώσω ότι έγινε προσπάθεια αναγνώρισης από κατοίκους γύρω χωριών και αιχμαλώτους που σε πολλές περιπτώσεις αρνήθηκαν να αναφέρουν τα ονόματα των νεκρών συντρόφων τους.
      Είναι επίσης γνωστό και παγκόσμια πρακτική ότι σε τέτοιες περιπτώσεις, κυρίως για λόγους υγιεινής, γίνεται ομαδικός ενταφιασμός.
      Τέλος λίγος σεβασμός δε βλάπτει με το άστοχο (λέτε να ζουν ακόμη;), να μη το χαρακτηρίσω διαφορετικά, χιούμορ σου.

      Διαγραφή
    2. ΑΝΤΕ ΠΗΓΑΙΝΕ ΡΕ 04:47 !! ΠΟΥ ΕΤΑΦΗΣΑΝ ΜΙΣΟΠΕΘΑΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ!Η ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟ ΠΟΛΛΑΚΙΣ! ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΤΟ ΠΑΙΝΕΥΟΝΤΑΙ ΑΚΟΝΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ!ΠΑΛΙΟΧΑΣΑΠΗΔΕΣ ΤΩΝ ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΩΝ!!!
      ΘΕΛΕΙΣ ΡΕ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΠΩΣ ΒΡΙΣΚΑΝ ΟΙ ΧΩΡΙΚΟΙ ΜΑΣ ΚΑΤΙ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΚΑΙ ΑΔΕΡΦΙΑ ΣΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ; ΘΕΛΕΙΣ ΡΕ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ; ΡΩΤΑ ΡΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟ ΕΝΑ ΧΩΡΙΟ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ! ΡΩΤΑ!!!! ΡΕ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ!ΜΟΝΟ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΓΕΡΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΚΑ ΝΑ ΜΗ ΚΑΝΕΙΣ ΕΜΕΤΟΥΣ!!!!!
      ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!!!!
      ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΡΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΜΙΣΕΙΤΕ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ;
      ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΛΟ ΗΘΕΛΑΝ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΝΑΝ ΤΟΥΣ ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΕΣ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΠΙΘΑΝΟΙ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΟ 49!!! ΤΙ ΗΘΕΛΑΝ;
      ΒΟΡΒΑΡΔΙΣΑΝ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΤΑ ΓΥΡΩ ΧΩΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ!!!!!
      ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ;..ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ ΡΕ ΚΕΡΑΜΟΠΛΙΝΘΕ!!!ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ;
      ΧΑΣΑΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΜΑΣ 400 ΚΟΜΜΑΤΙΑ!!! 400!!!! ΜΑΣΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΘΑΨΟΥΜΕ!!! ΡΕ ΤΟ ΑΚΟΥΣ!!! ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΟΜΒΕΣ ΤΩΝ ΦΟΝΙΑΔΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ!
      ΣΕ ΤΙ ΕΦΤΑΙΞΕ ΡΕ ΑΠΙΘΑΝΕ ΤΥΠΕ Η ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΣΕ ΤΙ;
      ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ Η ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ;...ΤΗΝ ΤΙΜΩΡΗΣΑΝ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ;...ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΚΟ ΡΕ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΒΑΛΑΝ ΣΤΟΧΟ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΩΡΑΙΟΙ ΤΥΠΟΙ..ΣΕ ΠΟΙΟΝ; ΣΕ ΠΟΙΟΝ;
      ΠΡΟΔΟΣΑΝ ΚΑΝΕΝΑΝ; ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ;ΔΕΝ ΒΓΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ; ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΡΕ ΑΠΙΘΑΝΕ ΤΥΠΕ ΕΙΧΕ Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ! ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΚΟΤΩΘΕΙ ΠΑΛΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ;
      ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΤΗΣ ΑΠΟΨΗΣ ΟΤΙ ΚΑΛΩΣ ΕΠΡΑΞΑΝ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΗ; ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ;
      ΔΕΝ ΝΤΕΠΕΣΤΕ ΡΕ ΛΙΓΟ ΦΤΑΝΕΙ ΡΕ!!!ΦΤΑΝΕΙ ΤΟΣΟ ΜΙΣΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ!..ΝΑ ΧΤΥΠΑΓΑΝ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΡΕ!!!!!ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥΣ!ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ Ε;..ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ;

      Διαγραφή
    3. Έι εσύ ρε 04:47
      Εάν "νικούσαν" οι κόκκινοι χμερ τότε.... και καταλάμβαναν την πόλη..η πόλη θα είχε άλλη ονομασία!!! και θα ανήκε αλλού!
      Και σαν σήμερα η άλλη πλευρά θα έκανε την ίδια επέτειο με τις παρΕΛΑΣούλες τις,μόνο που στον ομαδικό τάφο των μεγάλων αγωνιστών που απελευθέρωσαν την πόλη έτσι θα τους έλεγαν θα είχε μια πλότσκα με μπρούτζινα κυριλικά γκράμματα και ο σημερινός πραιΜΟΥΝΙστερ της γείτονος θα κατέθετε στεφάνι και θα έλεγε: Ευκαριωστούμε πολί τι αγωνισταίς του ΕΑΜ ΕΛΑΣ για το σλομπότα του πόλη Παλίο φΛωρινα τωρα νασω ΛΕΡΙΝ επινοιω τεις Μπιτωλα..
      Ειδνικά το μεgalo-veliki ηγκετη SEKERIDI-ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ που με το πατρειωτοικώ του καθωθήγησει εκκαθάρισε τω πόλη από το σατανικό Ελληνικό άρμιγια! κε το ελεφταίρωσε απω τω φασιστοικο κόσμω τω παλιω 'ελοινω φλορεινιωτε!.
      Του χρόνου και στο Σαλονίκη!!!!Ζείτο!! ΟΥΡΑ!!! θα φώναζαν από κάτω όλοι οι απόγονοι των αγωνιστών του Δημ.Στρατού
      κρατώντας και τις σχετικες φωτο+σημαίες[αλήθεια τι σημαίες θα κρατούσαν φυσικά όχι το φασιστικό σημερινό μας κουρελόπανο αλλά κατι θα είχαν εφεύρει ήταν πάντα πανέξυπνοι]..φέτος θα είχαν παπά!!! τον παπαΤσαρκνιά!!!
      με ωραίο κόκκινο πετραχείλι!!! θα πείραζε λίγο τους παλιούς μαρξιστές αγωνιστές αλλά θα το είχαν καταπιεί για λόγους εθνικής ομοψυχίας.
      Κάποιοι νεκροί της πόλης θα ήταν θαμμένοι σε ομαδικό τάφο και Παναγία μου!!!! αν κάποιος θα έλεγε που βρίσκεται
      ..και φυσικα και στα δύο νεκροταφεία δεν θα υπήρχε ΣΤΑΥΡΟΣ!..μάλλον αυτή την φαντασίωση θα ήθελες να την ζεις....έτσι!!

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμε 04:47 γιατί δεν έρχονται οι άλλοι, να τιμήσουν τους νεκρούς τους; Και να αναγνώσουν επικήδειους λόγους,εξυμνώντας τον "δίκαιο αγώνα" εκείνων των νεκρών, αναφέροντας και την αιτία της πολεμικής πράξης τους,ώστε να ξέρουν όλοι για ποιο λόγο χτύπησαν την Φλώρινα;Ποιος τους εμποδίζει εάν ο αγώνας τους ήταν δίκαιος;Γιατί από μόνοι τους δεν ανεγείρουν μνημείο προς τους νεκρούς τους;Αλήθεια ξέρουν τα ονόματα των εκείνων νεκρών;Πιθανώς τα ξέρουν δεν ήταν δα και άτακτοι;..Δεν τα ξέρουν!!!!
      Εσύ που ενδιαφέρεσαι τόσο πολύ γι αυτούς,για πες και σε μας τους Φλωρινιώτες τον λόγο που μας επιτέθηκαν!Τι τους είχαμε κάνει;Γιατί μας δολοφονούσαν σαν να είμασταν εχθροί τους;Από που ήταν η καταγωγή τους και τι πίστευαν για μας, που με τόση μανία σώνει και καλά ήθελαν να καταλάβουν την πόλη μας;Για ποιο λόγο;Τι θα μας έκαναν εάν είχαν νικήσει;Πάντα είχα αυτή την απορία.

      Διαγραφή
  2. oi alloi einai aytoi pou polemisan gia mia eleytheri kai koumounistiki makedonia??? tha mas ekanen kai protrvousa thn florina e??? re ous kommounua

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αιωνια η μνημη στους ηρωες που δωσανε το αιμα τους για να ζουμε εμεις ελευθερα .Τιμη και δοξα στα παληκαρια ..ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ας μας πούνε οι κομουνιστές τα περισσότερα θύματά τους από που ήταν άραγε και γιατί; Δυστυχώς ήταν από την πολύπαθη Νάουσα την οποία κυρίευσαν πριν ένα μήνα για τρεις ημέρες! Φεύγοντας για να συμπληρώσουν το εγκλήματά τους, κάνανε παιδομάζωμα μαθητών από τα Λύκεια της πόλεως! Τους οποίους μαθητές δυστυχώς (στην προσπάθεια κατάληψις της Φλώρινας) τα βάζανε μπροστά για να ανοίγουν ασφαλή μονοπάτια μέσα από τα ναρκοπέδια που υπήρχαν γύρω από την πόλη μας!! Το αίμα τον παιδιών αυτών να παίσει σε γενναίες δεκατέσσερις στα παιδιά αυτών που δίνατε τις διαταγές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΙΧΑΘΗΚΑ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ13 Φεβρουαρίου 2012 στις 1:59 π.μ.

    ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑΣ ΠΗΓΑΤΕ ΣΑΝ ΠΡΟΒΑΤΑ ΣΕ ΣΦΑΓΗ ΣΑΣ ΤΑΒ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ ΣΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΡΟ0ΝΙΑ .Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΡΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΠΕΤΑΝΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ ΣΑΣ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΕΝ ΓΝΩΣΙΝ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΣΦΑΓΗ ΣΑΣ ΠΟΥΛΗΣΕ Ο ΣΤΑΛΊΝ ΚΑΙ Ο ΤΙΤΟ ΚΑΙ ΣΑΣ ΦΤΑΙΝΕΙ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΤΟΥ Ε.Σ. . ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΜΩ ΓΙΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΟΣΤΗ ΦΟΡΑ.

    ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΟ ΣΟΒΙΕΤ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟΝ ΕΚΛΕΙΣΕ ΣΤΗΝ ΜΟΣΧΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΤΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΜΕ ΠΕΠΑΛΑΙΩΜΕΝΗΣ ΞΕΠΕΡΑΣΜΕΝΗΣ ΙΔΕΟΛΗΨΙΑΣ ΜΕ ΚΟΜΟΥΝΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΙΚΕΣ ΑΝΟΗΣΙΕΣ .ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΟΔΗΓΗΣΕ Ο ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ Ο ΓΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΚΑΠΕΤΑΝΑ ΣΤΗΝ ΣΦΑΓΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΦΑΓΗ ΕΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΔΡΟΜΗ ΣΑΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ -ΝΑΟΥΣΣΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΗΣΑΤΕ ΒΙΑΙΩΣ Η ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΩΣ .

    ΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΑΡΝΟΥΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΑΤΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΝ ΑΜΑΧΑ ΓΥΝΑΙΚΟΠΑΙΔΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΧΩΡΙΑ ΟΛΗΚΛΗΡΑ ΣΤΙΣ ΠΡΕΣΠΕΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΘΗΚΑΝ ΜΕ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΥΠΑΙΤΙΟΤΗΤΑ ..
    ΕΣΕΙΣ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΤΑΙΜΑ
    ΟΙ ΗΤΤΗΜΕΝΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΝΕΚΡΟΥΣ
    ΤΟΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟ ΚΑΣΤΡΙΑΣΙΑΝΆΚΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΤΑΚΡΕΟΥΡΓΗΣΑΤΕ ΕΚΕΙ ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ...

    ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ......Ο ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΣ ΝΕΟΒΟΥΛΓΑΡΟΣ ΓΚΡΟΥΕΦΣΚΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΊ ΣΑΣ Π....ΤΟΤΕ ΣΠΕΡΝΑΤΕ ΕΡΥΘΡΟΥΣ ΣΠΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΓΕΝΝΗΣΑΝ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΓΡΟΥΙΟ..
    ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΕΜΕΝΕ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ

    ΤΟ ΣΝΟΦ ΚΑΙ ΝΟΦ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣΕ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ....ΤΟ ΚΚΕ ΤΟΥ ΤΙΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΚΛΑΣΕ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ...Ο ΣΤΑΛΙΝ ΠΟΥ ΣΑΣ ΓΥΡΙΣΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΤΗΝ ΓΙΑΛΤΑ ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ...ΕΙΣΤΕ ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ ΤΑ ΜΑΛΑ...

    ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ ΣΤΑΥΡΟ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΤΑΦΟ ΔΕΝ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΙ 60 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΙΑΙΩΣ ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΗΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΝΑΟΥΣΣΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΤΕ ΕΠΙ ΚΑΤΟΧΗΣ ΣΑΣ ..ΤΟΣΟ ΤΟΥΣ ΤΙΜΟΥΣΑΤΕ ΤΟΣΟ ΤΟΥΣ ΤΙΜΑΤΕ...ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΑΔΙΟΡΘΩΤΑ ΒΕΒΗΛΩΝΕΤΕ ΜΝΗΜΕΣ ΚΑΙ ΒΙΩΜΑΤΑ ..ΔΕΝ ΤΙΜΑΤΕ ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΙΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΠΟΥ ΑΝΑΠΑΥΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ..ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΑ ΡΕΜΑΛΙΑ ΑΠΟΛΙΘΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

    ΦΤΟΥ ΣΑΣ ! ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Φαίνεται ότι τα μήλα πέφτουν κάτω από την μηλιά. σας ενόχλησε το σκληρό χιούμορ του πρώτου σχολιαστή και δεν σας ενοχλούν οι ασχήμιες που κάναν οι δεξιές συμμορίες στον εμφύλιο και τα κομμένα κεφάλια των ανταρτών ακόμα και στην κατοχή. Εκτελούσαν και οι αριστεροί αλλά τους προσκυνημένους και τους δοσίλογους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΙ ΚΟΝΣΕΡΒΟΚΟΥΤΗΔΕΣ ΣΦΑΓΕΙΣ ΣΤΟ ΜΕΛΙΓΑΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΟΜΙΛΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΩΣ . Για εκείνα τα ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΜΈΝΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΤΑ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΒΙΑΣΜΟΥΣ ΓΥΝΑΙΚΟΠΑΙΔΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑ πράκτορα της κακιάς ώρας ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙΣ . Αυτό το κράτος πληρώνεται η αφεντιά σου. ΣΕ ΠΕΙΡΑΜΕ ΕΙΔΗΣΗ ΤΙ ΡΟΛΟ ΒΑΡΑΣ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ πράκτορα της κακιάς ώρας ΚΑΝΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΑΖΩΞΗ ΣΤΟ ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΤΟΥ ΔΕΞΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ να αποδείξεις τι ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΛΌΓΟς σύντροφος της κακιάς ώρας είσαι τα ΠΕΡΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΈΝΩΝ ΚΑΙ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΣ ΣΤΟ ΚΚΕ ΣΟΥ ΠΟΥ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣΕ ΣΤΟ ΣΝΟΦ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΤΙΤΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ .ΜΙΑ ΝΤΑ ΚΟΤΑ ΓΕΡΙΚΗ ΠΑΡΟΠΛΙΣΜΕΝΗ ΕΙΣΑΙ .

      Διαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.