Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

Νέα αναβολή της επίσκεψης του Αρθούρου Ζερβού

Αναβολή παίρνει και η δεύτερη προγραμματισμένη διήμερη επίσκεψη του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου της ΔΕΗ Αρθούρου Ζερβού στο ενεργειακό λεκανοπέδιο Κοζάνης- Πτολεμαΐδας- Φλώρινας, που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί αύριο και μεθαύριο 16 και 17 Φεβρουαρίου αντίστοιχα.
Ο λόγος της αναβολής οφείλεται σε ένα έκτακτο πρόβλημα υγείας που του παρουσιάστηκε, σύμφωνα με πληροφορίες του «Π».
Η επίσκεψη του προέδρου της ΔΕΗ είχε προγραμματιστεί αρχικά για τις 29 και 30 Ιανουαρίου αντίστοιχα, ωστόσο η επίσκεψη αυτή αναβλήθηκε για λίγο αργότερα, σε ημερομηνία που ο κ. Ζερβός θα είχε περισσότερο χρόνο στη διάθεσή του προκειμένου να μπορέσει να συναντηθεί και με εκπροσώπους των ενεργειακών δήμων της περιοχής. Κι ενώ είχε καθοριστεί η ημερομηνία της νέας επίσκεψής του στην περιοχή μας τελικά αναβάλλεται κι αυτή λόγω ανωτέρας βίας.
Συνδικαλιστικά στελέχη της ΔΕΗ δήλωσαν ότι ο Αρθούρος Ζερβρός κατά την έλευσή του στην περιοχή επρόκειτο να έχει σύσκεψη με διευθυντικά στελέχη του Λιγντικού Κέντρου Δυτικής Μακεδονίας και συνάντηση με συνδικαλιστικούς εκπροσώπους των εργαζομένων στην επιχείρηση προκειμένου να ενημερώσει για την πορεία της επιχείρησης με βάση και τα όσα προβλέπονται σχετικά στη νέα δανειακή σύμβαση που ενέκρινε κατά πλειοψηφία το ελληνικό κοινοβούλιο τα μεσάνυχτα της Κυριακής και συνάντηση με το δίκτυο των ενεργειακών δήμων.

Ρ.Β.

Πηγή: e-ptolemeos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.