Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

Σύσκεψη του δημάρχου Αμυνταίου με τους πρώην δημάρχους και πρόεδρους κοινοτήτων

Σήμερα, Παρασκευή, 3 Φεβρουαρίου, στις 14:00 θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Αμυνταίου σύσκεψη του Δημάρχου Αμυνταίου, κ. Μάκη Ιωσηφίδη με τους πρώην Δημάρχους και Προέδρους Κοινοτήτων των «Καποδιστριακών» Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης που αποτέλεσαν τον «Καλλικρατικό» Δήμο Αμυνταίου.
Σκοπός της συνάντησης, όπως αναγράφεται και στην πρόσκληση που έλαβαν οι πρώην Δήμαρχοι και Πρόεδροι Κοινοτήτων, είναι η πραγματοποίηση εποικοδομητικής συζήτησης για όλα τα σημαντικά θέματα που απασχολούν την κοινωνία του Δήμου Αμυνταίου, η ανάπτυξη θέσεων για τη νέα αυτοδιοικητική πραγματικότητα και η κατάθεση προτάσεων και εμπειριών για τη βελτίωση της λειτουργίας του Δήμου Αμυνταίου.
Η εμπειρία και η γνώση όλων όσων έχουν υπηρετήσει την τοπική κοινωνία είναι εξαιρετικά σημαντική και μπορεί να βοηθήσει το Δήμο Αμυνταίου, τόσο στην καθημερινή του λειτουργία, όσο και στον αναπτυξιακό του σχεδιασμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.