Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

Γ. Βοσκόπουλος: «Όλα έγιναν νόμιμα»

Τη δική του εκδοχή έδωσε ο δήμαρχος Φλώρινας Γιάννης Βοσκόπουλος, απαντώντας στα δημοσιεύματα του ηλεκτρονικού τύπου σχετικά με την άσκηση ποινικής δίωξης εναντίον του.
Ο κ. Βοσκόπουλος ανέφερε πως το θέμα αφορά ένα διαγωνισμό για την προβολή της λίμνης Βεγορίτιδας και πως όλα έγιναν νόμιμα.
Εντύπωση προκαλεί πάντως η αναφορά του ότι δεν έχει λάβει ακόμα το κατηγορητήριο και πως έμαθε την άσκηση της δίωξης μέσα από τα δημοσιεύματα και από «διαδόσεις συγκατηγορούμενων» του.
Παρόλα αυτά έκανε λόγο για «παράλογο και περίεργο κατηγορητήριο», ενώ επιτέθηκε και στη Δικαιοσύνη λέγοντας πως μετά τις περιπτώσεις Ψωμιάδη και Παπαγεωργόπουλου «δυστυχώς η Δικαιοσύνη έχει δείξει μια ιδιαίτερη ευαισθησία και κατά τεκμήριο μας θεωρεί παραβάτες».
Ακούστε αναλυτικά τα όσα είπε:

3 σχόλια:

  1. τελικα η κ. ΚΡΟΥΑ ΚΡΟΥΑ μας δουλεύει όλους. Κάνει κινήσεις εντυπωσιασμού για ίδιο ώφελος. Φλωρινιώτες ξυπνήστε. Θέλω να ξέρω αφού ήταν εκπρόσθεσμοι στην υποβολή των δικαιολογητικών γιατί υπέβαλε μήνυση στα παιδιά της ΑΝΦΛΩ. ΝΤΡΟΠΗ κ. ΝΤΟΡΙΣ. Πάντως το στόχο τον πέτυχε το ξύλο δεν ξέρουμε πότε θα το φας κ. ΝΤΟΡΙΣ με τις λασπολογίες σου. Εαν έπαιρνε το έργο άραγε θα έκανε ΝΑΝΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν, θεωρητικά, μείνει τελικά Δήμαρχος ο φίλτατος Γιάννης Βοσκόπουλος θα υπάρξουν πολλοί περίεργοι και παράλογοι ψηφοφόροι που δεν θα τον ψηφίσουν, διότι, ακριβώς, θα είναι οι πιό γνήσιοι νεοδημοκράτες.
    Δήμαρχέ μας αλέ παρτί, σο ντάβο,γκουντ μπάι, αουφίντερζεν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αρα, να κάνουμε όλοι αντιγραφή ότι έγινε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.