Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

Συγχαρητήριο του Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας

Η σπουδαία δουλειά που επιτελείται στο Ωδείο Φλώρινας αποτυπώνεται για άλλη μια φορά μέσα από τις επιτυχίες των μαθητών του.
Ο Αντώνης Σελεμίδης και ο Δημήτρης Τουλίκας είναι δύο χαρακτηριστικά παραδείγματα νέων με ταλέντο και ήθος, που μέσα από τη σκληρή δουλειά πέτυχαν σημαντικές διακρίσεις. Τελευταία, η πρόσκληση που τους απηύθυνε το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, με πλήρη υποτροφία, στο Art Campus των Δελφικών Μουσικών Συναντήσεων, από 9-16 Ιουλίου 2012 στους Δελφούς, για να παρακολουθήσουν μαζί με άλλους 20 νέους που προκρίθηκαν (επί συνόλου 250 σπουδαστών) από άλλες ελληνικές πόλεις τα Masterclass πιάνου και μουσικής δωματίου και να λάβουν μέρος σε διάφορες συναυλίες.
Τέτοιες ξεχωριστές στιγμές είναι άξιες αναφοράς. Και στους δύο νέους αξίζουν τα θερμά συγχαρητήρια όλων μας, καθώς μέσα από τις προσωπικές τους επιτυχίες προβάλλουν και τη Φλώρινα και επιβεβαιώνουν το χαρακτηρισμό της ως «πόλη των καλλιτεχνών».
Ιδιαίτερα συγχαρητήρια, αλλά και ευχές για καλή σταδιοδρομία, αξίζουν στο Δημήτρη Τουλίκα, που πριν από δύο εβδομάδες πήρε το δίπλωμά του στο πιάνο με άριστα παμψηφεί και το «αριστείο εξαιρετικής επίδοσης».
Συγχαρητήρια τέλος αξίζουν στη διευθύντρια και σε όλους τους καθηγητές του Ωδείου, που αθόρυβα συνεχίζουν το έργο τους και «χαρίζουν» στον τόπο νέα ταλέντα.

Δημήτριος Ηλιάδης
Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φλώρινας
Πρόεδρος Δ.Σ. Ωδείου

3 σχόλια:

  1. ae trava apo edo re xaramofai,asta afta kai vgale kamia thesi esto me simvasi stin nomarxia,giati xanomaste!giati mimi erxonte kai alles ekloges!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο κ. Ηλιάδης, μήπως μπορεί να μας πει, έναν γρήγορο και ασφαλή τρόπο για να πάρουμε κανένα μεταπτυχιακό; Αν μπορεί θα τον συγχαρούμε κι εμείς με τη σειρά μας.

      Διαγραφή
  2. τι σχεση εχουν τα συγχαρητηρια που εκφραζει ο αντιπεριφερειαρχης για τα παιδια που τιμουν ολους μας με τις μαλακιες που γραφετε. γραψτετα σε αλλα σχολια αυτα που θελετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.